Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!

Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az őszi trendeket már nem kerülhetjük el, a boltok polcait lassacskán ellepik a melegebb rétegek, így képben lenni sosem árt!

A khaki dzsekikre az idő szépen lassan ráragasztotta a megunhatatlan jelzőt és nagyon úgy tűnik, hogy nem múlhat el szezon nélkülük. A military darabok örökös tagságára úgy tűnik, hogy nem csak a divatházak, hanem a közönség is vevő. Tény, hogy sokan ki nem állhatják ezt a színt és nem értik, hogy milyen fantázia szunnyadhat egy ilyen egyszerű árnyalatban... Mi pedig azt gondoljuk, hogy nem szabad szó nélkül hagyni egy trendet sem, így ez sem maradhat ki a sorból!

Kombinálhatóság szempontjából ismét szerencséd van, ugyanis a legtöbb esetben kabát formában van jelen a boltok polcain. Egy ilyen lélekmelegítő pedig nadrággal és szoknyával is működőképes, ahogy cipők terén is mindkét választás nyerő ötlet lehet.

A vizuális érvelés reméljük még hatásosabb lesz...

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!

Ha szemfüles vagy, még most a leárazás során is rábukkanhatsz egy-egy neked tetsző darabra, hiszen a nyári kollekcióban is elrejtettek pár khaki példányt. Reméljük sikerrel jársz :)

Te jó kapcsolatot ápolsz ezzel az árnyalattal?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!