Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Wow! Sarah Jessica Parker egyszerre viselte a nyár 3 legnagyobb trendjét

flipboard.com
Wow! Sarah Jessica Parker egyszerre viselte a nyár 3 legnagyobb trendjét
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Szex és New York sztárjáról köztudott, hogy nem csak a kamerák előtt, hanem a magánéletben is igencsak jó viszonyt ápol a divattal. Pár napja ismét erről tett tanúbizonyságot!

Az ACE Awards vörös szőnyegén remekül prezentálta a nyár három nagy trendjét: hagyd szabadon a vállaidat, imádd a lágy fodrokat és éltesd a flittereket.

Olvasd el ezt is!

Tökéletesen mutatja be (nem először), hogy lehet így is csinálni. Jelenj meg a vörös szőnyegen úgy, hogy követsz minden egyes formális szabályt, mégis az összképből áradjon az a játékos könnyedség, amitől imádni valóvá és csipetnyit teljesen hétköznapivá válik az egész outfit.

Kép
forrás: http://hellogiggles.com

Nem tudjuk megállni, hogy ne hívjuk fel a figyelmedet is a részletekben rejlő apróságokra. A spagettipántokat lazán masniként kötötte meg, amik lehet csak véletlenül de tökéletesen illenek a cipellőn található masnikhoz. Az ékszer választással pedig meg is oldotta a "csak lazán" kérdéskörét, nem fukarkodott, csak úgy halmozta őket.

Itt egy közelebbi fotó is...

Kép
forrás: hellogiggles.com

Meg kell hagyni ha valakiről akkor róla, túlzás nélkül elmondható, hogy a divat a vérében van. A színésznő rajongóinak pedig már nem kell sokat várni arra, hogy ismét nagyobb dózisban, egy sorozat keretin belül láthassák kedvencüket. Ugyanis októberben startol az HBO új saját gyártású sorozata a Válás, aminek Sarah Jessica Parker lesz a főszereplője!

Neked tetszik a színésznő stílusa?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!