Joy NowJoy Now

Ez t√∂rt√©nik most vel√ľnk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozz√°nk a viberen!
#Joy Facebook

Szinte hihetetlen: visszatért gyerekkorunk trendje, a "biztonsági" leggings

Szinte hihetetlen: visszatért gyerekkorunk trendje, a "biztonsági" leggings
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
ElŇĎfizetek
Amikor azt gondoljuk nincs tov√°bb, m√©g akkor is tudnak valami √ļjat mutatni leggings t√©m√°ban, pontosabban k√©pesek minden egyes r√©g elfeledett divathull√°mot secperc alatt felt√°masztani!

A 2016-os ŇĎszi/t√©li bemutat√≥kon m√°r l√°thattuk ezeket a sarokakaszt√≥s leggings v√°ltozatokat, de ŇĎszint√©n sz√≥lva azt gondoltuk, ez ennyiben ki is mer√ľl majd, vagy maximum megmarad a sportol√°s megszokott keretei k√∂zt.

Marni / Versace / Balenciaga
Marni / Versace / Balenciaga

Most viszont nagyon √ļgy tŇĪnik, hogy nem csak egy muland√≥ h√≥bort lesz mindez, √©s ha nem is t√∂bb szezonon √°t, de az ideire biztosan elŇĎker√ľlnek majd ezek a sz√°r-megfesz√≠tŇĎs megold√°sok. Nincs t√∂bb elcs√ļszott varr√°s, se itt-ott felgyŇĪrŇĎd√∂tt nadr√°g, hiszen egy sarokakaszt√°s mindent megold!

Ha m√°r itt tartunk az√©rt fontos megeml√≠ten√ľnk azt is, hogy nem 100%-ig egy leggingsrŇĎl van sz√≥, hanem valahol a nadr√°g √©s a cicanaci szerelemgyerekek√©nt √≠rhat√≥ le legjobban ez a darab. Azt pedig tal√°n mondanunk se kell, hogy ez annyira '80-as √©vek, amennyire csak lehet, de h√°t √©lj√ľk a retr√≥t, nem? De! Azt pedig szinte biztos, hogy nem ez lesz az utols√≥ d√∂bbenetes l√©p√©s az idŇĎkapun √°t.

MielŇĎtt elfelejten√©nk: Ilyen m√°r volt, igen, ilyen m√°r volt!!! 2014 m√°rcius√°ban Sarah Jessica Parker egy k√≥sza √∂tlettŇĎl vez√©relve harisnya k√©p√©ben m√°r mag√°ra √∂lt√∂tte ezen darabot, n√©zd csak...

Kép

Emlékszel még rá? Kislányként neked is volt ilyen nadrágod?

Fizess elŇĎ a Joy-ra, a fel√©t mi fizetj√ľk!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!