Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az idei nyár tuti szettje: vállvillantós felső midi szoknyával

Az idei nyár tuti szettje: vállvillantós felső midi szoknyával
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Néha az egyszerűség gyönyörködtet a legjobban, nincs ez máshogy az öltözködés esetében sem!

Végre itt a nyár, és ilyenkor szeretünk minél inkább a kényelem irányába hajlani, az utcai viseletek szempontjából. És - ha a lehetőségek adottak - akkor persze a lehető legkevesebb textilt magunkra aggatni.

Olvasd el ezt is!

Egy régi, jól bevált párosítást szeretnénk most bemutatni neked! Ehhez napjaink trendjeit hívtuk segítségül, és azokból ragadtunk ki két darabot.

Kép
forrás: pinterest.com

Azt már talán te is észrevetted, hogy az elkövetkezendő hónapok a szabadon hagyott vállakról szólnak majd, és ezek a felsők szoknyával párosítva nagyon cuki összhatást adnak, ami persze azért szexi is lehet.

Alsórészek esetében egy midi darab lehet a legideálisabb opció, és hát pont szerencséd van, ugyanis ebből is bőven kijut ebben a szezonban.

Mutatjuk is a galériában, hogy mire gondolunk!

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Az idei nyár tuti szettje: vállvillantós felső midi szoknyával

Itthon sajnos kevés üzlet kínál ilyen komplett összeállításokat, így a megoldás a te kezedben van. A "mi passzol-mihez" kérdéskör pedig ez esetben tényleg fontos, így próbálj meg színekben harmonizáló felső-, illetve alsó részeket összeválogatni.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Vállat villants!

Az egyszerű árnyalatokkal egész biztosan nem lesz baj, a minták viszont komoly kihívást jelenthetnek. Persze ha merész vagy, még itt is megpróbálhatod mixelni a különféle motívumokat, és a csíkost mondjuk virágossal is párosíthatod. Mi azt gondoljuk, lehet nem ez az a trend, ahol ezzel kísérletezni kéne. A "sok(k)" ugyanis itt könnyen elvehet abból a bájból, ami egy ilyen outfitből árad, a cél itt pedig pont nem a meghökkentés lenne.

Kipróbálod ezt az összeállítást?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!