Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Modellek helyett városi fiatalok mutatják be a NUBU új kollekcióját

hungarumlaut.com
Modellek helyett városi fiatalok mutatják be a NUBU új kollekcióját
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
És ráadásul smink nélkül pózoltak a kamera előtt! A nemzetközi trendek mellett, nem szabad figyelmen kívül hagyni hazánk tehetséges magyar tervezőit sem, akiknek munkáiban, bizony ugyanúgy ott szunnyad a világsiker lehetősége!

A NUBU régóta öregbíti hazánk hírnevét, hiszen az USA-ban, Tokióban, vagy éppen Hongkongban is imádták, és imádják kreációikat. A tervezők Garam Judit, és Kovács Adél minden egyes kollekciója a minimalizmus jegyében születik, kidolgozott részletekkel és visszafogott alapszínekkel játszanak szezonról szezonra. A márka június 15-én egy shopping nighttal ünnepelte új NUDE by NUBU új kollekciójának debütálását.

Kép
forrás: fashionhunter.hu

A NUDE by NUBU elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, és nekik kínál urbánus, hordható darabokat. A brand klasszikus stílusjegyeit természetesen megtartva: egyszerű szabásvonalak, minőségi anyagok, hordhatóság.

A modellek helyett most kivételesen, lelkes fiatalokat kértek fel, akik önként jelentkeztek a NUBU felhívására. A fotók pedig annyira a természetesség jegyében készültek, hogy még smink se került senkire. A kollekció különlegessége, a húzott gumi részletek, széles felhajtások, és a túlméretezett zsebek.

Nézd meg a galériánkat>6 kép
Városi fiatalság NUDE by NUBU módra!

Mit szólsz? Tetszik a kollekció?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!