Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Wow! Selena Gomez Louis Vuitton kampányfotói csodásan sikerültek!

Wow! Selena Gomez Louis Vuitton kampányfotói csodásan sikerültek!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A nagy brandek imádnak celebekkel dolgozni, amiben őszintén megvallva nincs is semmi meglepő. Most éppen a Louis Vuitton döntött egy csillag mellett!

Annyi lelkes "front row" év után, végre Selena GomezSelena GomezSzínésznő, Énekesnő90cikk5galéria12videóMég több róla is belépett a kampányarcok csapatába! Egy ideje sejthető volt már, hogy a fiatal énekesnő és a francia divatház közt valami alakulóban van, és most végre pont került a találgatások végére.

A Bruce Weber által készített fotókból, most kis ízelítőt is kaptunk: Nicolas Ghesquiere végre lerántotta az első leplet a nagy titokról, nem máshol mint az Instagram profilján.

A Louis Vuitton kreatív igazgatója büszkén mutatta be a Series 5 kampány első darabjait. Az egyiken Selena egy oversized szőrme kucsmát visel egy bőrkabáttal, miközben egy mini Vuitton trunk táskát tart maga előtt.

A 23 szépségnek ez az első igazi nagyobb lépése a divatvilág luxus berkei felé, és úgy tűnik ezt a feladatot is profi módon oldja meg. Mindez persze Kate Young érdeme is, hiszen a stylist munkájának hála az énekesnő stílusa jelentősen átalakult, és a kislányból egy év leforgása alatt, igazi nő lett!

A csoportképet se szeretnénk kihagyni, íme...

Mi pedig csak annyit mondhatunk: csak így tovább Selena, és kíváncsian várjuk a folytatást!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Selena GomezSelena GomezSzínésznő, Énekesnő90cikk5galéria12videóMég több róla lélegzetelállító cipőgyűjteménye, amit minden nő elfogadna

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!