Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nyári szemfényvesztés: a szexi top, ami melltartónak is elmenne

Nyári szemfényvesztés: a szexi top, ami melltartónak is elmenne
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem kell a melltartót pólóra húzni, ha lehet önmagában is viselni!

Jó-jó van egy kis sarkítás azért ebben az esetben, mert nem szeretnénk senkit arra biztatni, hogy fehérneműben flangáljon majd, viszont valami hasonlóról van most szó. A virágnyelven túllépve, a lényeg annyi, hogy napjainkban számtalan olyan top kerül a boltok polcaira, ami első ránézésre melltartónak tűnhet, de közben nem az. Az egész jelenség pedig nem ma kezdődött...

Olvasd el ezt is!

Hol van már az a visszafogott szendeség, ami annyira jól jellemezte a nagybetűs nőket? Sehol! A tömegkultúrának hála minden megváltozott, és sokan oly'annyira többet akarnak mutatni magukból, hogy az néha már fáj! Viszont a jó ízlés még mindig nem halt ki, és számos élő példát láthatunk arra, hogy lehet valamit csak lágyan sejtetni is. Itt jön képbe ez a top, ami bár szexi, mégis képes megmaradni azon a vonalon ahol a "még bőven belefér" darabok vannak. Szerintünk legalábbis!!

Kép
forrás: pinterest.com

Nem mondjuk azt, hogy ebben járj dolgozni, de fesztiválokra, és hétvégi bulikba pont ideális választás lehet! Merészebbek persze előnyben, számukra a lehetőségek tárháza tényleg határtalan!

Mit gondolsz? Életképes trend?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!