Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mutasd a hátad! Stílustippek kánikulához

Mutasd a hátad! Stílustippek kánikulához
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Végre lekerültek a téli rétegek, így testünket se fedjük le olyan lelkiismeretesen mint pár hónappal ezelőtt!

Tudjuk nagyon jól, hogy a téli bulikon is sokan részesítik előnyben azokat a darabokat, melyek sejtelmesen csak itt-ott takarnak, mégis a nyár az igazi szezonja a fedetlenségnek! Előkerülnek a vállak, na meg a hát, hogy a ruhák hosszáról ne is beszéljünk. Egész egyszerűen kényelmesebb a kánikula keretei közt megoldani ezeket a szexiskedéseket, mint hideg időben!

A nyitott hátú darabokból is van bőven választék: hol kisebb, hol nagyobb az anyaghiány hátsó fronton. Éppen ezért mindenki ízléséhez mérten dönthet abban, hogy mégis mekkora az a kivágás ami még belefér a hétköznapokba, vagy éppen a hétvégékbe, a fesztiválokról nem is beszélve!

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Mutasd a hátad! Stílustippek kánikulához

Ugye milyen szexi?

Olvasd el ezt is!
Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Szabad edzeni, ha megjön? Ez a fitneszes csaj tudja a választ!

Egy hónapban bizony van pár nap, amikor lehet, hogy még az edzés sem esik jól... Vajon ilyenkor szabad sportolni – vagy jobb a pihenés?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!