Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Wow! Keira Knightley csodás estélyiben mutatta meg szülés utáni bomba alakját

celebzz.com/
Wow! Keira Knightley csodás estélyiben mutatta meg szülés utáni bomba alakját
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A brit szépség az utóbbi időben inkább édesanyaként éli a mindennapjait, mint vörös szőnyeges ünnepelt sztárként, éppen ezért öröm látni róla minden egyes ilyen fotót!

A 31 éves színésznő és férje, a zenész James Righton a napokban Rómában járt, ahol többek közt egy Valentino Garavani és Giancarlo Giammetti által szervezett privát vacsorán vehettek részt. Az illusztris vendégek közt többek közt ott volt a már-már divatikoni magaslatokban szereplő Olivia PalermoOlivia Palermovalóságshow-szereplő, színésznő, modell14cikk3galéria0videóMég több róla, és férje Johannes Huebl, illetve Luke Evans színész is.

Kép

Az összejövetel apropója pedig az volt, hogy bemutatták a Teatro dell’Opera di Roma-ban bemutatták a Sofia Coppola által rendezett Verdi operát, a La Traviata-t, és e premiert előzte meg egy szombat esti kisebb vacsora.

A brit színésznő egy éve adott életet első gyermekének Edie-nek, és azóta kevesebbet hallani róla, így most öröm volt látni őt. Az pedig csak hab a tortán, hogy stílszerűen egy Valentino kreációban ragyogta be az estét!

Hogy tetszett Keira ruhája?


<p>Szerintünk gyönyörű volt, mint mindig!</p>

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!