Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A tomboy stílus még mindig sikk!

tomboy-tarts.com
A tomboy stílus még mindig sikk!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Doutzen Kroes pár hete egy nagyon szexi tomboy stílusú szettben nyomult!

Topja fölé lazán egy blézert húzott, mindehhez pedig egy elegáns nadrágot és egy bőr loafert választott. A modell megjelenése persze nem újkeletű jelenség a divat világában, hiszen évek óta hódít már ez a magyarul csak "fiús lányként" aposztrofált trend.

Kép

A tomboy szó a 17. század óta létezik, csak akkoriban még az illetlen lányokat, nőket takarta. Aztán ahogy a gyengébbik nem is egyre nagyobb teret nyert a társadalom különféle területein, úgy a szó is kezdte elveszteni eredeti jelentését.

Majd a 20. században, az igazi legendás Hollywood fénykorában ismét szép számmal jelentek meg a fiús lányok, akiket rögtön leszbikusként aposztrofáltak, és éveknek kellett eltelni ahhoz, hogy ezen sztereotípiát levetkőzzék. Idővel természetesen egyértelművé vált, hogy az aki fiúsan öltözködik az nem feltétlen a saját neméhez vonzódik!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Sztárok fiús cipőben

Manapság pedig annyira vékony a válaszvonal a stílusok közt, hogy sokszor a női ruhákra specializálódott divatházak is a férfi darabokból inspirálódnak, új irányt alkotva ezzel. Napjainkban a tomboy szóhoz sokszor már nem is társul az a szellemiség ami régen még annyira jellemezte, ma már megmaradt "csak" annak a maszkulin stílusnak, amit a kifutókon látunk. Pontosabban laza, vagány, könnyed, és pont annyira férfias amennyire nőies. Egyenes szárú, élére vasalt nadrágok, bővebb farmerek, oversized felsőrészek, és blézerek alkotják ezen stílus alapját. Elég csak Kristen Stewart-ra, vagy Emma Stone-ra gondolni, de e stílus nagy imádója volt Coco Chanel és Katherine Hepburn is.

Mutatunk még pár példát, ha ez nem lett volna elég!

Nézd meg a galériánkat>10 kép
A tomboy stílus még mindig sikk!

A ruhadarabok remekül hordozzák magukban a két nemre jellemző jegyeket, mégis inkább a női vonal felé hajlanak. Megtetszett? Te is könnyen kipróbálhatod, nincs más dolgod, mint egy kicsit mixelni. Például egy bővebb nadrágodhoz válassz, valami nőiesebb felsőt, vagy csak koppintsd le Doutzen stílusát. Azaz egyszerre legyél sikkes, szexi, és elegáns.

Kipróbálod?

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Férjez ment a gyönyörű színésznő, Emmy Rossum - a ruháját érdemes megnézned!

Oltár elé állt kedvesével Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!