Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Merész! Johnny Depp lánya a kapucnit húzott a vörös szőnyegre!

www.lexpress.fr
Merész! Johnny Depp lánya a kapucnit húzott a vörös szőnyegre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lily-Rose Depp-ről egyre többet hallani, és nem csak azért mert Karl Lagerfeld egyik múzsája!

Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla és Vanessa Paradis lánya bár még mindig csak 16 éves, de nagyon úgy tűnik, hogy határozott elképzelése van a jövőjét illetően, és magabiztosan halad előre az álmai felé. Legutóbb éppen Cannes-ban járt új filmje a The Dancer kapcsán, és pár perc alatt sikerült magát beírnia a vörös szőnyeges események történetébe azzal, hogy egy kapucnis összeállításban jelent meg!

Kép
forrás: Europress

Ebben pedig már szinte semmi meglepő sincs, Kristen Stewart már bőven kitolta az ingerküszöböt azzal, hogy először a gála vacsorán Vans cipőben jelent meg, majd az azt következő napon, megunva a pózolást kézbe kapta Louboutin lábbelijét és inkább anélkül folytatta tovább. Lily megjelenése pedig merész és bátor, hiszen senki se gondolkodott kapucniban ha Cannes-ról volt szó...eddig! Azon már meg se lepődtünk, hogy a szett teljes egészében a Chanel divatház munkáját dicséri, hiszen az ifjú hölgy és Karl LagerfeldKarl Lagerfelddivattervező, divatfotós20cikk3galéria0videóMég több róla közti kapcsolat köztudottan múzsa szintekig emelkedett.

Kép
forrás: Europress

Mit szólsz? Tetszik a szettje?

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Johnny DeppJohnny Deppszínész46cikk4galéria7videóMég több róla szexuálisan fluid tinilányának új pasija elvált apuka

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!