Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Angelina Jolie és a szürke 50 árnyalata

Angelina Jolie és a szürke 50 árnyalata
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Minden újság azzal van tele, hogy Angelina Jolie vészesen lefogyott, sőt egyes források már azt is tudni vélik, hogy egészen pontosan 35 kilót nyom most a színésznő. Ami azt illeti mi ebben most nem szeretnénk állást foglalni, viszont egy dolog biztos: soványság ide, vagy oda, a stílus még most is a vérében van.

A hatgyermekes Jolie öltözködése az utóbbi időben személyiségével együtt formálódott, ahogy teltek az évek, és egyre több csöppség vette körül, úgy az ő stílusa is elkezdett átalakulni. Manapság a praktikum és a kényelem mellett, a visszafogott színeket részesíti előnyben. Legutóbb is éppen így tett és a divatszakértők imádták ezt az összeállítását, még úgy is, hogy az outfit minden egyes részlete szürke színben pompázott.

Kép

Talán ő sem gondolta volna, hogy ilyen sikere lesz majd, amikor egy vacsora után éppen távozni készült egy londoni étteremből... De így lett! Megjelenése még így is szerény, midi fazonú Michael Kors ruha ide vagy oda, arról nem is beszélve, hogy a rajta látható sál is az előbb említett amerikai tervező munkája!

A szürke szín természetesen nem csak a színésznő miatt örvend népszerűségnek, egyre több divatház látja meg a benne rejlő lehetőségeket, hiszen visszafogottsága miatt szinte bármilyen darab megálmodható belőle. Arról nem is beszélve, hogy kombinálhatóság szempontjából is nagyon nyerő választás!

Szereted a szürke színt? A JOY napokon biztosak vagyunk benne, hogy te is találsz valami neked tetsző darabot.
Kuponlista: www.joy.hu/joynapok

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!