Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Esőben is stílusosan - Tűnj ki az ernyő alól!

http://fashiongum.com
Esőben is stílusosan - Tűnj ki az ernyő alól!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hirtelen jött nyárias tavasz után ránk szakadt az ősz, és most újfent érdemes pár napig melegebb, illetve vízállóbb rétegekben gondolkodni, mert az április szó szerint a bolondját járatja velünk!

Tárt karokkal vártuk a tavaszt, amit meg is kaptunk, most pedig nyitott ernyőkkel kell ballagnunk a május felé... De sebaj, a hűvös időnek is megvan a maga szépsége, ami a rétegek adta lehetőségekből fakad.


Egy ernyő éppen annyira lehet mókás és színes, hogy könnyedén feldob bármilyen összeállítást, de a vízálló cipellőket se kell túlontúl alulértékelni, hiszen napjaink választéka mellett, egészen biztosan maradhat zokni szárazon is.

A gumicsizmát évek óta vegyes érzések övezik, sokan egész egyszerűen ki nem állhatják és leginkább csak háztáji munkákra alkalmas lábbeliként kezelik. Mások viszont képesek a legjobbat is megvenni belőle, lépést tartva az aktuális trendekkel (már ha gumicsizma esetében lehet erről beszélni).

A sok bosszúság és a rosszkedv mellett, lehet egyfajta új kihívásként is kezelni ezeket a napokat, hiszen minden átmeneti, így nem állhat se a jókedved, se a nőiességed útjába pár esőcsepp!

A borúsabb időjárás nem egyenlő azzal, hogy a sokféle réteg alatt elveszítsük nőiességünket, és a praktikum mellett, bizony a kényelem is fontos szerepet kaphat. Galériánkban erre láthatsz pár példát, kattints és inspirálódj!

Nézd meg a galériánkat>10 kép

Szeretnél egy új esernyőt? Esetleg kinéztél valami különleges gumicsizmát? A JOY napokon beszerezheted őket! Kattints a kuponlistáért: www.joy.hu/joynapok

Kép

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!