A nap cikke

Őrült történet! Ezt a fiatal lányt kitiltották a strandról, mert túl szexi a fürdőruhája - Szerinted is az?

Ettől hangos most az egész internet!

Még több olvasnivaló

Ki lehet A.D.? Íme minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódból, egyenesen az írónőtől

Nem csak a fenekedet teszed tönkre, ha túl sokat ülsz rajta: az alvópopsi-szindróma hatása rémesebb, mint gondolnád!

Vegyél egy mély levegőt: 14 szelfi, amelynek láttán tuti, hogy alaposan átgondolod az életedet!

Egy kezdő anyuka küzdelmei 12 szókimondó képregényben

Majdnem 16 év kellett, hogy feltűnjön: ez a világhírű színésznő is szerepelt a Harry Potterben 11 éves korában!

Csak 30 perc! 3 street food-kaja, amit szinte hétről hétre elkészítek otthon, mert képtelen vagyok megunni

Ide is eljutottunk: Íme a ruha, ami kalapokból készült!

A 3 leggyakoribb panasz, amit a párterapeuták férfiaktól hallanak

Királynői stílusmustra: ma 90 éves II. Erzsébet!

racked.com
Királynői stílusmustra: ma 90 éves II. Erzsébet!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
II. Erzsébet 90 évvel ezelőtt éppen ezen a napon látta meg a napvilágot, így most a jeles esemény alkalmából, úgy gondoltuk, hogy stílszerűen készülünk egy, az egyéni stílusát körüljáró írással.

II. Erzsébet 1926. április 21-én született, a yorki hercegi pár első gyermekeként. Születésekor még senki se gondolta volna, hogy egyszer majd az ő fejére kerül a korona, ám a szerelem közbeszólt, ugyanis néhai nagybátyja VIII. Eduárd egy elvált amerikai asszony kedvéért lemondott a trónról, így került II. Erzsébet édesapja VI. György a trónra (az ő történetét egyébként A király beszéde című filmből már jól ismerheted), halála után pedig lánya követte őt a jogutódlási sorban.

A királyi család egyik leghíresebb tagja nem csak álomgyári filmekbe illő szerelemből köttetett házasságával, hanem öltözködésével is belopta magát az emberek szívébe. Sokan csak fagyiszínű királynőnek hívják, hiszen nála jobban kevesen tudnak játszani a pasztell összes fellelhető árnyalatával, kalapgyűjteményéről nem is beszélve, ami a monarchia öltözködésének egy nagyon fontos eleme, hiszen hivatalos eseményeken ez helyettesíti a koronát.

Kép

Öltözködésében meghatározó szerepe volt Hardy Amies-nek, aki a 60-as évektől kezdve, egészen 2003-as haláláig volt a királynő legfőbb bizalmasa ruhák tekintetében, már amikor tudott rá hatni, ugyanis II. Erzsébet, mint sok másban, így a megjelenésében is könnyen felülírta a kellemesen adagolt divattanácsokat, és ezzel a még ma is így van.
Napjainkban Stewart Parvin az egyik legfőbb tervezője, személyes szabója pedig Angela Kelly, a lelkes udvari segédektől függetlenül a királynő maga is szívesen vesz részt kreációi elkészítésében, amik gyűrődésgátló és jól szellőző anyagokból készülnek.

Olvasd el ezt is!

Mindössze 163 centi magas, így előnyben részesíti a magassarkú vagy vastag talpú cipőket, Parvin pedig azt is elárulta róla, hogy II: Erzsébetnek külön személyzete van "cipőbetörésre", igen jól olvasod, mielőtt bármilyen darabot felvenne, előtte valaki átvállalja tőle a lábfájós köröket.

Ruhái színválasztása abszolút tudatos, ugyanis így könnyen észrevehetővé válik a tömegben, egyik nagy kedvence rózsaszín, de a szivárvány összes árnyalatát láthattuk már rajta. Öltöztetőjének pedig különösen kell figyelnie arra, hogy a szél nehogy fellibbenthesse az uralkodó szoknyáját, ezért a szoknyák szegésébe apró nehezékeket varr be. Számtalan összetevőnek kell jól működnie ahhoz, hogy a királynő megjelenése kifogástalan legyen, és mi azt gondoljuk, az udvar minden egyes tagja tökéletes munkát végez!

Miként vált az uralkodónő stílusa ikonikussá? A galériára kattintva te is láthatod!

Nézd meg a galériánkat> 15 kép
Isten Éltesse II. Erzsébet királynőt!

Neked hogy tetszik a királynő stílusa?

Kitiltották az állatidomár-számokat a romániai cirkuszokból

Néhány kivételtől eltekintve nem szerepeltethetnek ezentúl állatokat előadásaikban a romániai cirkuszok és vándortársulatok: az erről szóló törvényt pár napja fogadta el a román képviselőház.

Ki lehet A.D.? Íme minden potenciális jelöltünk + 12 spoiler a PLL záróepizódból, egyenesen az írónőtől

Eljött a nap, mikor leadják a Pretty Little Liars UTOLSÓ epizódját, aminek egy 2 órás résszel adjáj meg a módját. Amerikában már ma este megtudják, ki is A.D. valójában, nekünk még szerdáig várnunk kell, hogy elérhető legyen valahol, de addig is van időnk kicsit agyalni még, kik jöhetnek számításban ebben a már-már követhetetlenül szövevényes sms-zaklatási tortúrában!

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!