Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A színtrendeken túl: A megunhatatlan pasztell!

http://blog.mejuri.com
A színtrendeken túl: A megunhatatlan pasztell!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem csak az adott évnek, hanem minden szezonnak megvannak azok az árnyalatai, amiket egy idő után akarva akaratlanul is fejből fújunk majd. A boltok megtelnek ezekkel a színekkel, és a gardróbunk összetételét is alapvetően meghatározzák majd.

A trendeket követni sose volt kötelező, és most se lesz az, így ha te nyáron is feketében éreznéd az erőt, akkor hordd azt, összeállításod kulcsa úgyis te magad vagy. Viszont mi úgy gondoljuk, egy próbát megér, ha most bemutatunk pár olyan pasztell árnyalatot, ami nem túl erőltetve, kicsit visszafogottan, de színt hozhat a mindennapokba, és benne lapul az a faktor, ami miatt abszolút szerethető lehet, még azoknak is, akik nem mondják magukat tipikus "színimádónak".

A babarózsaszín és a menta zöld jó pár éve már kilépett a koszorúslány ruhák bűvköréből, és egyre nagyobb teret nyert az utcai öltözködésben, bátran kombinálhatók szinte bármivel, sőt ezen esetben a rétegezés és a párosítás is megengedett. Pont lágyságuk miatt férnek meg egy összeállításon belül is ezek a hasonló árnyalatok, mint például a lime zöld a mentával.

Még több példáért katt a galériára!

Nézd meg a galériánkat>9 kép
A színtrendeken túl: A megunhatatlan pasztell!

Megtetszett valamelyik árnyalat? A JOY napokon most te is beszerezhetsz egy új kincset a gardróbodba!

Kuponlista: www.joy.hu/joynapok

Kép


Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!