Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Vigyázat! Így ver át a próbafülke

Vigyázat! Így ver át a próbafülke
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Te is jártál már úgy, hogy megvettél egy gyönyörű ruhát, ami tökéletesen állt, aztán otthon már nem is néztél benne ki annyira jól? Megmutatjuk, mi az ok.

A boltok számtalan trükköt vetnek be, hogy rávegyenek a vásárlásra. A legfontosabb közülük talán a próbafülkében alkalmazott cselek, amik hatására sokkal jobban nézhetsz ki ott, mint miután hazaértél.

Az első ilyen átverés a világítás. Itthon is megfigyeltük, hogy a legtöbb próbafülkében felülről világítanak meg, de általában a tükör mellett is találni izzókat - néhol épp olyat, mint a hollywoodi hírességek fésülködőasztalánál lévők -, így minden ruhában jobban nézel ki, mint a valóságban. És persze a bőröd is szebbnek, simábbnak tűnik, szinte alig látszanak a bőrhibáid.

A fürdőruhákat árusító üzletekben általában melegebb fénnyel világítják meg a próbafülkéket, hogy egyenletesebbnek tűnjön a bőrszíned.

A másik trükk a tükör elhelyezése. Utunk során mi is megfigyeltük, hogy több üzletben is kissé meg van döntve a tükör (az alja előrébb van), így magasabbnak és vékonyabbnak tűnsz - pont mintha modell lennél egy kifutón.

Modellünk 10 üzletben csinált szelfit a próbafülkében, hogy bebizonyítsa, bizony van alapja a fenti állításoknak. Nézzük is az eredményt:

1. H&M

2. Reserved

3. Tally Weijl

4. Pimkie

5. Bershka

6. Pull&Bear

7. Stradivarius

8. Zara

9. Mango

10. New Yorker

Persze nem szeretnénk lebeszélni a vásárlásról, csak érdemes odafigyelned egy kicsit jobban, hogy elkerüld a buktatókat, és olyan ruhákat szerezz be, amikben otthon sem fogsz csalódni! :)

Neked mi a tapasztalatod a próbafülkékkel?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!