Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Logómánia, avagy mutasd mid van!

runwaynewsroom.tommy.com
Logómánia, avagy mutasd mid van!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bele se kezdünk abba, hogy dübörög a retro, hiszen a divat mindig ismétli önmagát, ez szinte szabályszerű. Ahogy az is, hogy szerencsére nem minden tér vissza (hála az égnek!), és így van ez jól.

A logómánia évről-évre változik, mindig éppen annyira volt szembetűnő amennyire még elviselhető. Most viszont fordult a kocka, és amit eddig csepegtettek csak, az mostanra tömeges jelenséggé változott... A trendek lelkes hívei, immáron két lábon járó reklámtáblává avanzsáltak, és a divatheteken már szép számban jelentek meg azok, akik büszkén feszítettek egy-egy nagyobb brand, méretes logójával díszített pólóban.

A láz pedig tovább terjedt a különféle kiegészítőkre is, így most minden menő lesz ami kicsit hivalkodó, és cseppet sem diszkrét. Őszintén megvallva, nekünk még kicsit új ez a "tedd ki az ablakba, amid van" dolog, hiszen nyomokban hordoz egyfajta státuszszimbólumot, ami nem minden területen, és nem minden esetben állja meg a helyét, de ez már más kérdés. Ezektől függetlenül, némely részletével egész jól lehet azonosulni, gondolunk itt például a pólókra, amik közül párat mi is szívesen elfogadnánk. Érdemes az online piacokon nézelődni, ugyanis sokan teszik fel régi, retro ruháikat, és bár háromszor annyiért kínálják mint amennyit valójában érnek, még így is megéri befektetni egy-egy darabba, ha sajnálod a pénzt egy vadonatúj változatra.


Lássuk, hogy a street style összeállítások mit mondanak! Az elmúlt szezonokból válogattunk a galériában, csekkold a fotókat!

Nézd meg a galériánkat>9 kép
Logómánia

Mit gondolsz? Elő a logókkal, vagy inkább passzolod ezt a trendet?

Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Végre! Végre! Mihalik Enikő megmutatta új szerelmét - íme a nagyon cuki fotó!

Időbe telt, mire a magyar szépség rászánta magát az első közös szelfire, amit a rajongóinak is megmutatott.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!