Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Cara Delevingne mégis visszatért a modellkedéshez, szexibb mint valaha!

Cara Delevingne mégis visszatért a modellkedéshez, szexibb mint valaha!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Visszatért, és rögtön egy nagyobb falattal kezd bele újabb szárnyalásába, ugyanis ő lesz a Saint Laurent 2016-os őszi kollekciójának, a “La Collection de Paris”-nak az arca.
Olvasd el ezt is!

Számtalan pletykát olvashattunk az utóbbi időben magánéletéről, viszont már jó ideje nem tűnt fel egy divatház kampányában sem a 23 éves modell, így sokan okkal azt hitték, hogy a filmes karrierjét helyezi most előtérbe, és felhagy a modellkedéssel, de ez szerencsére nincs így.

Kép

A fotókon a “Le Smoking” darabon túl láthatjuk még szőrmében pózolni, és persze a vállait is megvillantja.
Egyébként nem először dolgozik együtt a divatház kreatív igazgatójával, Hedi Slimane-nal, két korábbi bemutatójukon is láthattuk már (2013 ősz/tél, 2015 tavasz/nyár), emellett pedig az első Saint Laurent kampányban is ő szerepelt.

Kép
Kép

Idén már láthattuk, miként népszerűsíti a Chanel szemüvegeit, így várható volt, hogy ismét visszatér a divat világába. Erre már egy korábbi Twitter üzenetében utalt is...

Igazából igen, csinálom, de leginkább a barátaimat hiányolom! De ne aggódjatok, ez még nem a vége ;)

Kíváncsian várjuk, hogy hol tűnik fel ismét a gyönyörű modell, és reméljük nem kell sokat várnunk a következő nagy durranásra. Te mit gondolsz? Hosszúéletű lesz ez az újabb felvonás?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!