Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 divat hashtag, amivel még több követőt gyűjthetsz be

10 divat hashtag, amivel még több követőt gyűjthetsz be
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Imádod a divatot? Akkor nézd végig a listát!

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi oldal természetesen a Facebook után, és emberek milliói használják ezt a virtuális fotóalbumot képeik megosztására.

Napjainkban gombamód szaporodnak a hagyományos, úgymond "cikkeket" író, és az Instagram bloggerek. A hashtageknek hála pedig még több követőt szerezhetünk, akik majd lelkesen like-olják életünk minden egyes rögzített pillanatát. De milyen szavakat érdemes a kettőskereszt mögé írni, ha divatimádó vagy, és minél szélesebb körben szeretnéd népszerűsíteni összeállításaidat? Lássuk...

1.) #personalstyle

Minden, ami te vagy, amitől egyedivé válik egy-egy szetted, és a legjobban kifejez téged, azon képekhez bátran csatold ezt a kis jelzőt.

2.) #currentlywearing

Most éppen a kedvenc pólódban vagy, és szeretnéd megosztani ezt a világgal is? Akkor biggyeszd a többi hashtag közé ezt is.

3.) #stylethebump

Éppen egy kis manó növekszik a pocakodban, és még így is szeretnéd egyedi stílusodat közvetíteni a világ felé? Semmi akadálya, az áldott állapottal a tageket is változtasd, hogy minél több kismamát inspirálj világszerte.

4.) #fblogger

A jó öreg fashion blogger jelző kicsit összevont változata ez, amivel könnyen bekerülhet a képed egy világnagyságú kalapba a többi fashionista közé.

5.) #whatiwore

Hasonlóan a második ponthoz, itt is az éppen aktuális outfittedet népszerűsítheted. Lehetnek persze csavarok is a dologban, és rövidíthetsz is, jelen esetben a #wiw vagy a #wiwt (what I wore today azaz mit viselek ma) is életképes opciók.

6.) #lotd

Úgy gondolod, hogy ma hatost dobtál a gardrób versenyen, és kimondottan jó összeállítást sikerült találnod egy átlagos napra? Akkor a "look of the day" rövidített változatát neked találták ki.

7.) #fromwhereistand

Ez az egyik legkedveltebb perspektíva ha részletekről van szó, és ha természetesen nincs kéznél senki se, aki lefotózhatna téged. Tehát mutasd azt a szuper nadrágot, cipőt, ami rajtad van, vagy bármi mást amit látsz magad körül, és told meg egy ilyen hashtaggel.

8.) #fashiondiaries

Ez a fajta napló már rég nem az a titkos változat, melybe tiniként a titkaidat írtad.

9.) #widn

"What I'm doing now" magyarán "Mit csinálok most", ami egy elég tág fogalom, de mivel a divat volt a kiindulópont azért maradjunk is annál most. Mondjuk a kedvenc szettedben fagyizol éppen? Mehet a tag!

10.) #curvystyle

Imádjuk, ha imádod magadat, és azt a nőt, aki vagy, plusz kilók ide vagy oda, vállald önmagad.

Te melyik hashtaget használod a legtöbbet?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!