Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Madonna lánya modellnek állt

Madonna lánya modellnek állt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ahogy sok sztárcsemete esetében, így szinte nála is érthető, hogy egyre inkább szeretne kilépni édesanyja árnyékából, és önálló életet kezdeni.

Az anyjával való viharos kapcsolatáról szóló hírek nem tudjuk mennyire igazak, az viszont biztos, hogy a pop királynőjének lánya most éppen modellnek állt. Egészen pontosan Stella McCartney legújabb parfümjének az egyik arca, mellette feltűnik még Amandla Stenberg színésznő/aktivsta, Claire Boucher énekesnő és Kenya Kinski-Jones modell is (utóbbi szülei egyébként Quincy Jones és Nastassja Kinski).
A stílszerűen POP névre keresztelt illat népszerűsítésére Stella tudatosan olyan ifjú hölgyeket választott ki, akik erős és különleges személyiséggel rendelkeznek, és fiatal koruk ellenére nem félnek hallatni a hangjukat. Egy újabb generáció akire felnézhetnek majd!

Kép

Mit érdemes tudnunk Lourdes LeonLourdes Leondivattervező3cikk0galéria0videóMég több róla-ról? Lássuk csak: MadonnaMadonnaénekesnő, színésznő52cikk5galéria5videóMég több róla és Carlos Leon lánya, a Michigani Egyetem lelkes hallgatója, és már bizony 19 éves. Ez persze csak pár fontosabb infó, de kezdetnek tökéletesen megteszi, ugyanis van egy olyan sanda gyanúnk, hogy írunk mi még róla divat témában.

Kép

Várhatóan ez az új illat is olyan népszerű lesz, mint az eddigiek, hiszen Stella McCartney kezei alól csak sikertermékek kerülnek ki.

Te mit gondolsz?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!