Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Justin Bieber új barátnője menő divat felkérést kapott

Justin Bieber új barátnője menő divat felkérést kapott
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hailey Baldwin szerepel a H&M coachella kampányában!

Hailey mostanában arról híres, hogy ő Justin BieberJustin BieberR&B énekes76cikk6galéria11videóMég több róla állítólagos barátnője, viszont modellkarrierje talán még inkább említésre méltó. A 19 éves ifjú hölgyet szerencsés génekkel áldotta meg a természet, és mi már nyáron is szóltunk, hogy fényes karrier áll előtte. Stephen Baldwin már nem is annyira pici lánya most a H&M legújabb Coachella kampányában látható, a fotókat elnézve pedig eléggé élvezhette a fotózást a sivatag közepén.

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Hailey Baldwin a H&M Coachella kampányában

A svéd márkát ismét a 70-es évek inspirálta, éppen ezért csipkében, farmerban, és horgolt darabokban képzelik el azt a fesztivál életérzést, amire remélhetőleg már nekünk se kell sokat várni. Hailey mellett egyébként olyan feltörekvő csillagok népszerűsítik a H&M kampányát, mint Julia Cumming, Adwoa Aboah vagy Luka Sabbat. Lassan érdemes lesz az ő nevüket is megtanulnunk, ugyanis egy újabb, ígéretes generáció kezd feltűnni a divatvilág távoli horizontján.

A kollekció március 31-től érhető el online és a boltokban egyaránt. Mi pedig már alig várjuk, hogy beszerezhessük az idei nyár kötelező party darabjait!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!