Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Találkoztál már nála stílusosabb 90 feletti ikonikus nagyival?

Wendell Teodoro Harpers Bazaar
Találkoztál már nála stílusosabb 90 feletti ikonikus nagyival?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Dokumentumfilm készül a világ egyik leghíresebb és legidősebb stílusikonja, Iris Apfel életéből, aka itt az indoklás, hogy miért nem kell elhagynod magad soha.

Humoros és stílusos nagymamáé a világ

A kilencven feletti hölgy igazi élő, két lábon járó bizonyíték arra, hogy az életkor nem függ össze a design és a stílus szeretetével, ahogy arra is, hogy a szenvedélyed sokáig éltet! A hölgy üzletasszony és divatkritikus.

Iris Apfel, aki 93 éves, és valószínűleg a New York-i divatvilág legcsodálatosabb gardróbjával rendelkezik, amikor megkérdezték tőle, hogy melyik kedvenc darabja, azt válaszolta:

Imádom a bolhapiacokat! Egyszer egy antik templomi-felszerelés árusnál találtam egy rubinvörös selyem-bársony tunikát. Felpróbáltam, és azt mondtam a férjemnek, Carlnak, ez csodálatos, csináltatok belőle egy nadrágot, meg egy cipőt, és enyém lesz a legszebb outfit az elegáns partikon. Mire dühös lett: Mi vagy te, bolond? Azt fogják hinni az emberek, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy normális ruhát húzz. Ez volt a legnagyobb nézeteltérésünk a bolhapiacon 67 közösen eltöltött év alatt. Visszamentem dolgozni, és Eugenia Sheppard-nek (legendás divatújságíró - szerk.) mutattam meg a vallási öltözéket, aki el volt tőle ájulva. Ezután elmondtam Carlnak, mi volt Eugenia véleménye, és megengedte, hogy megvegyem, azóta is a kedvenc nadrágom és cipőm!

Ikonikus stílusjegy - a szemüveg

Azt is elmesélte a Bazaarnak, hogy az óriási szemüvegeket nem védjegynek szánta, csak izgalmasnak találja a különböző arcformákhoz illő izgalmas kereteket, ha valaki megkérdezi tőle, hogy miért visel ilyen hatalmas szemüvegeket, pedig mindig azt szokta mondani:

Hogy jobban lássalak!

Ismerős a vicc? Hát persze, a Piroska és Farkas klasszikus idézete!

Soha ne vedd túl komolyan magad

Imádja a farmereket is, átlagos hétköznapokon mindig azt visel, Levi Strauss klasszikus fazonjait hordja.

Az öregedésben sem hisz, ahogy elmondta ismer 30 éveseket, akik úgy viselkednek és öltözködnek, mint egy 97 éves nő. Szerinte nem kell szabályokhoz tartani magunkat, egyetlen dolog, amit figyelembe kell venni, hogy mi csinos, és mi nem az.

A hetven éves térdek nem csinosak, és a hatvan éves karok sem.

Persze tisztelet a kivételnek, ha valaki csinos miniszoknyában is, nyugodtan vegye fel.

Elmondása szerint technológiailag a 17.században él. Egy nagyon egyszerű mobiltelefonja van, és "idegenek kedvességén él", nagyon megköszöni, ha valaki talál valami érdekeset a neten, kinyomtatja, és elküldi neki.

A mértékletesség a lényeg!

Iris megtanít arra is, hogy ha mértékkel űzöd káros szokásaidat, az működhet: imádja a minőségi vodkát, és a nagyon jó kaviárt, de amióta a férje sómentes diétán van, ezekkel sajnos fel kellett hagynia.

A humor a legfontosabb

Miley Cyrus is ez alapján él, – mindent csinálj humorral –, ez a titka annak, hogy hosszú távon toppon tudj maradni, az életben és szakmailag egyaránt.

Ne vedd túl komolyan magad, mert minek?

Az öltözködésben, és a házaséletben is a humor a legfontosabb - állítja a 93 éves ikon, és mi elhisszük neki.

Mi a véleményed? Hallgatni kell Iris élettapasztalatára?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!