Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sarah Jessica Parker gyönyörű esküvői cipőket tervezett- Fotók!

Sarah Jessica Parker gyönyörű esküvői cipőket tervezett- Fotók!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Habár Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw sokunk számára nem szétválasztható személyek, egy nagyon fontos különbséget azonban muszáj észrevennünk: amíg a sorozatbeli karakter folyton a méregdrága cipők után epekedett, addig a színésznő fogta magát és saját cipőkollekciót dobott piacra, amit most menyasszonyoknak szánt mini kollekcióval is kiegészített. Vajon milyenek lettek az új lábbelik?

A korábbi kollekció sikerén felbuzdulva a színésznő most úgy döntött meglepi a hamarosan házasodni készülő rajongóit is, így egy új, menyasszonyoknak szóló mini kollekcióval rukkolt elő, amely 6 darab teljesen új dizájnt tartalmaz. Meglepő módon Sarah Jessica nem ragadt le a fehér és annak különböző árnyalatai mellett, hanem gondolva a merészebb arákra is, tervezett halvány kék és lilás árnyalatú cipőket is. Minden darab nagyon finom, minimális díszítés található csak rajtuk, ezzel megteremtve a letisztult, könnyed eleganciát.

A gyönyörű cipőket ide kattintva nézheted meg!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!