Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A tökéletes első randi stílusszabályai

A tökéletes első randi stílusszabályai
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Habár a filmekben mindig tökéletes és romantikus az első randi (a főhősnő pillanatok alatt bombázóvá alakul és még a sminkje sem kenődik el soha), a való életben közel sem megy ilyen zökkenőmentesen az első randira való felkészülés.

A mindent eldöntő első benyomás szülte stressz legtöbbször 30 perc késést, ruhákkal szétdobált rumlis lakást és időhiányában összecsapott frizurát eredményez. Arról nem is beszélve, hogy a nagy készülődésben oda „a nem izgulom túl” hozzáállás is. Hogy mindezt elkerüld, olvasd el Julie Wilson stylist tippjeit és tudd meg, mire kell ügyelned!


1. Csak óvatosan a kiegészítőkkel, a kevesebb néha több!

Ne hagyd, hogy az ékszereid beszéljenek helyetted, és ez most szó szerint értendő. Lehet, hogy neked nagyon bejön, ha ezer karkötő ékeskedik a csuklódon, hiszen mi is imádjuk ezt a laza, de sikkes megjelenést, viszont nagyon zavaró, ha csak a karkötők koccanását lehet hallani, miközben a kezeiddel magyarázva beszélsz. Julie tanácsa szerint, az első találkozás alkalmával az inkább kevesebb, de hangsúlyosabb darabokat kell választani, amik kiemelnek, nem pedig elnyelnek.2. Válassz kényelmes cipőt!

Semmi sem lelombozóbb annál, mint amikor annyira kell koncentrálnod arra, hogy el ne ess a macskaköveken, hogy a partneredre már nem is jut energiád figyelni. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, mindig válassz a legkényelmesebb, legbejáratottabb darabjaid közül, lehetőleg egy közepesen magas vagy esetleg telitalpú cipőt.

A cikk folytatását ide kattintva találod.

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!