Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez tĂśrtĂŠnik most velĂźnk, Joyosokkal

MĂŠg tĂśbb bejegyzĂŠs mutatĂĄsa

Csatlakozz hozzĂĄnk a viberen!

Ezt lĂĄtni kell! Ăme a H&M Ăşj kollekciĂłja!

Ezt lĂĄtni kell! Ăme a H&M Ăşj kollekciĂłja!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
ElĹfizetek
A H&M nagy sikerĹą minikollekciĂłi utĂĄn, most egy Ăşjabbat ĂśtĂślt ki.

Ez nem mĂĄs, mint a H&M FesztivĂĄl KollekciĂł. Mi mĂĄst csinĂĄlna egy fiatal nyĂĄron, mint hogy sĂĄtrazik a fesztivĂĄlokon ĂŠs koncerteken? Ezekre a fiatalos ĂŠs bohĂł programokra kĂnĂĄl tĂśkĂŠletes ĂśltĂśzĂŠket ĂŠs kiegĂŠszĂtĹket a H&M.

De a jĂł hĂreknek itt mĂŠg korĂĄnt sincs vĂŠge, hiszen a kollekciĂł a Fashion against AIDS kampĂĄny rĂŠsze, Ăgy az eladĂĄsi bevĂŠtelek 25 %-a jĂłtĂŠkony cĂŠlokat szolgĂĄl. Az Ăśtlet kitalĂĄlĂłja ĂŠs vĂŠghezvivĹje Ann-Sofie Johansson szerint a H&M szĂĄmĂĄra nagyon fontos a tĂĄjĂŠkoztatĂĄs ĂŠs a figyelemfelkeltĂŠs, Ăgy a bevĂŠtelek negyedĂŠt AIDS ĂŠs HIV tudatossĂĄgi programokra kĂśltik.

Ann szĂĄmĂĄra egyĂŠbkĂŠnt kiemelkedĹen inspirĂĄlĂł helynek szĂĄmĂt egy fesztivĂĄl. "ImĂĄdom nĂŠzni ahogy a fiatalok, tĂĄncolnak ĂŠs ĂŠnekelnek. HihetetlenĂźl kĂśnnyedĂŠn mozognak a kĂśzegĂźkben ĂŠs nagyon lazĂĄk. Az ilyen rendezvĂŠnyek ĂśsszegyĹąjtik a vilĂĄg kreatĂv embereit ĂŠs erĹit, ĂŠs ĂŠn ezt szerettem volna a kollekciĂłval is bemutatni!"

A kollekciĂł egyĂŠbkĂŠnt tĂśbb szempontbĂłl is speciĂĄlis, hiszen teljes egĂŠszĂŠben kielĂŠgĂti a fesztivĂĄlokon koncertezĹ fiatalok igĂŠnyeit, hiszen a ruhĂĄk ĂŠs kiegĂŠszĂtĹk mellett hĂĄlĂłzsĂĄkokat ĂŠs sĂĄtrakat is tartalmaz a minigyĹąjtemĂŠny.

>> OurFashion

6378.w.jpg

KĂŠpek: Fabsugar
NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>6 kĂŠp
H&M Fesztivál kollekció

Karácsonyi akciónk Joy 1 éves előfizetés (12 lapszám) 5.940 Ft helyett 50% kedvezménnyel 2.970 Ft

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!