Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy felmérés szerint ez volt Diana hercegné legemlékezetesebb szettje! Egyetértesz?

Egy felmérés szerint ez volt Diana hercegné legemlékezetesebb szettje! Egyetértesz?
Facebook
Twitter
Pinterest
Diana hercegné rengeteg csodálatos szettet viselt, de melyik a rajongók örök kedvence?

Diana hercegné örökre megváltoztatta a királyi család öltözködéséről alkotott képet. Még évtizedekkel halála után is tovább él az emberek emlékezetében és nem csak jócselekedeteiről, kedves pillanatairól, hanem kifinomult ízléséről is érdemes megemlékezni.
Diana hercegnéről ma már mindenki tudja, hogy minden szettjével kockázatot vállalt. Ő volt az a nő, akit a legtöbbet fotóztak a világon, ezzel pedig tisztában is volt, és tudja, hogy bármit is tesz, a sajtó a darabjaira szedi. Még a szigorú öltözködési szabályok mellett is képes volt olyan stílust kialakítani, ami merész és izgalmas volt. Gyakorlatilag minden alkalommal, amikor nyilvános eseményen jelent meg, üzent valamit az öltözékével.

Rengeteg szettet tett ikonikussá, de vajon melyik az, ami igazán kiállta az idő próbáját és amit a mai napig az emberek nagy része a hercegnével azonosít? A The List egy felmérést végzett és a megkérdezettek 77 százaléka, azaz 39 ezer ember egyetértett abban, hogy melyik Diana legemlékezetesebb szettje.

Az ikonikus ruha, amiről mind a mai napig rengeteget hallunk

A The List felmérése szerint a szavazók 77%-a gondolja úgy, hogy Diana hercegné fekete bosszúruhája volt az általa viselt legfigyelemreméltóbb ruhadarab. Az ikonikus bosszúruha története szomorú, mégis magabiztosságot sugároz, ami sokaknak erőt ad. 1994-ben III. Károly király egy interjúban beismerte, hogy megcsalta Dianát, a hercegné pedig ugyanazon a napon vett részt egy adománygyűjtő eseményen, amikor az interjút a tévében sugározták, így hát megragadta az alkalmat, hogy megmutassa a világnak, Károly mit veszített. A Christina Stambolian ejtett vállú ruhát egy áttetsző harisnyával, fekete magas sarkúval, és látványos nyaklánccal viselte.

Tökéletesebb bosszúruhát el sem tudunk képzelni

Kép
forrás: GettyImages/Tim Graham

A válaszadók 77 százaléka döntött a bosszúruha mellett, de a maradék 23 százalék választása sem meglepő. A szavazók 9%-a szerint elefántcsont színű menyasszonyi ruhája volt a legemlékezetesebb, még annak ellenére is, hogy maga az esküvő (és a házasság sem) nem úgy sikerült, ahogy azt a hercegné megérdemelte volna.

A menyasszonyi ruha már 1981-ben is nagy sikert aratott

Kép
forrás: GettyImages/Fox Photos

A szavazók 6%-a gondolja úgy, hogy a hercegné legikonikusabb szettje a kék pulóver és a biciklis nadrág. Tény, hogy a biciklis nadrágokról nekünk is akarva, akaratlanul is Diana jut eszünkbe.

Kép
forrás: GettyImages/Anwar Hussein

A válaszadók 4%-ának a Diana és Károly eljegyzését bejelentő pillanat maradt meg leginkább, és az a kék kardigán és fehér blúz, amit ekkor viselt a hercegné.

Kép
forrás: GettyImages/Tim Graham

A maradék 4% pedig úgy véli, hogy a bohém, piros „Black Sheep” pulóver volt a legemlékezetesebb ruhadarab Diana gardróbjában.

Kép
forrás: GettyImages/Tim Graham

Ha te is rajongsz Diana hercegnéért, kattints a galériára néhány érdekességért!

Galéria / 8 kép

8 érdekesség, amit nem tudtál Diana hercegnéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.