Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Újra felröppent a pletyka: Diana hercegnének és Károly királynak van egy Sarah nevű lánya?

Újra felröppent a pletyka: Diana hercegnének és Károly királynak van egy Sarah nevű lánya?
Facebook
Twitter
Pinterest
A történet szerint Sarah előbb született, mint Vilmos. Ha pedig ez valóban így van, ő a trón örököse, nem pedig a herceg.

Diana hercegné csupán 19 éves volt, amikor Károly herceg 1980-ban eljegyezte őt. Egy évvel később, 1981-ben házasodtak össze, első fiuk, Vilmos herceg 1982-ben, a második, Harry herceg 1984-ben jött a világra. Hivatalosan egyikőjüknek sem született rajtuk kívül más gyermeke, tehát elvileg lányuk nincs.

Diana hercegnének és Károly királynak van egy lánya is?

Annak ellenére, hogy a királyi család hivatalos kommunikációja szerint Diana hercegnének és Károly királynak a két fiún kívül nem született gyermeke, 2015-ben bombaként robbant a hír: lehetséges, hogy van egy eltitkolt lányuk, Sarah.

II. Erzsébet királynő állítólag annak idején mindenáron tudni akarta, hogy a fiatal Diana hercegné termékeny-e, képes lesz-e utódokkal megajándékozni Károly királyt. Ennek érdekében arra kért egy orvost, vegyen le tőle petesejtet, Károlytól pedig spermiumot és teszteljen.

A doktor a meredek sztori szerint ellopta a sejteket, amikből létrehozott egy embriót, akit beültetett egy béranya méhébe. Így született meg 1981-ben, még a nagy királyi esküvő előtt Sarah.

A történet szerint a királyi család tudott a lányról, aki Diana hercegné halála után annyira elkezdte félteni az életét, hogy elhagyta az Egyesült Királyságot, a pletykák szerint ma az Egyesült Államokban, New England-ben él.

Érdekesség, hogy egy lap azt is tudni véli, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné tartják a kapcsolatot Sarah-val, akit nem egyszer meglátogattak. Nem lehet tudni, hogy mindebből mennyi az igaz, ha azonban Sarah valóban létezik, akkor valójában ő a brit trón várományosa, nem pedig Vilmos herceg, illetve őt illetné a Wales hercegnője cím, nem pedig Katalin hercegnét.

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 érdekesség, amit nem tudtál Diana hercegnéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!