Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Diana hercegné visszautasíthatatlan filmszerepet kapott halála előtt: csodás karrier várt rá

Diana hercegné visszautasíthatatlan filmszerepet kapott halála előtt: csodás karrier várt rá
Facebook
Twitter
Pinterest
Meglepő fordulat: Diana hercegné hollywoodi karrierre készült a halála előtt.

A szívek királynője a kisebbik fiához hasonlóan az Egyesült Államokba akart költözni a királyi családból való kilépése után és a szórakoztatóiparban képzelte el a jövőjét. Sőt, a bennfentesek szerint hónapokon át tárgyalt egy hollywoodi sikerfilm folytatásának főszerepéről…

Harry herceg az interjúiban gyakran utal arra, miszerint most éppen azt az életet éli, amire az édesanyja is vágyott, hiszen Diana maga is azt tervezte, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet a királyi családban töltött évei után. Sőt, a hercegné is a szórakoztatóiparban akart elhelyezkedni, akár csak kisebbik fia, mivel az 1997-ben bekövetkezett tragikus halála előtt dokumentumfilmek-, és filmek készítéséről álmodozott.

Lady Di egykori bizalmasa, Stewart Pearce azt állítja, Kevin Costner már kapcsolatba is lépett a szívek királynőjével és felkérte a Több mint testőr (The Bodyguard) című dráma folytatásának főszerepére, amiben hasonló karaktert játszhatott volna el, mint Whitney Houston az eredetiben. Kevin Costner azt mesélte, már a stúdió is rábólintott a második rész leforgatására Dianával, ám közel egy éven át senki sem tudott arról, hogy Wales néhai hercegnéjét választották ki erre a szerepre.

A titkolózás oka többek között az lehetett, hogy Lady Di izgult a színésznői debütálása miatt – méghozzá az intim jelenetek kapcsán.

„Emlékszem, mennyire édes volt, amikor telefonálás közben megkérdezte, meg kell-e majd csókolnunk egymást” – nyilatkozta Kevin Costner. „Nagyon tiszteletteljesen mondta ezt. Kicsit ideges volt, mert egész életében kontrollálták őt. Én azt feleltem, igen, ilyen is lesz, de ezt is meg tudjuk csinálni gond nélkül.” Stewart Pearce viszont úgy látja, Diana hosszútávon inkább a kamerák mögött akart dolgozni, komfortosabbnak tartotta volna, ha nem közvetlenül rá irányulnak a reflektorfények.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

8 érdekesség, amit nem tudtál Diana hercegnéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.