Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Interjú David Boreanazzal - A SEAL Team forgatásának izgalmas titkaiba, az 5. évad pörgős fordulataiba avatott be minket a főszereplő

Interjú David Boreanazzal - A SEAL Team forgatásának izgalmas titkaiba, az 5. évad pörgős fordulataiba avatott be minket a főszereplő

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A színész beavatott minket az előkészületekbe, a váratlan fordulatokba és abba is, miért kedveli ő annyira Jason Hayes karakterét.

David Boreanaz neve mindenkinek ismerős lehet! A színész kifejezetten sikeres sorozatszerepeket tudhat maga mögött: a Buffy, a vámpírok réme Angeljeként akkora rajongótáborra tett szert, hogy saját szériát kapott, majd a Dr. Csontban 12 éven át alakította Booth karakterét, 2017 óta pedig a SEAL Team haditengerészeti egységének csapatát vezeti Jason Hayesként.

Nem is kell sokat várni a folytatásra, hiszen a sorozat 5. évada holnap, március 23-án érkezik meg Magyarországra – az új epizódokat minden héten szerdán 21:55-től nézheted az Antenna Entertainment megújult portfóliójához tartozó AXN csatornán. Ráadásul elhoztunk neked egy exkluzív interjút is, hiszen lehetőségünk nyílt virtuálisan találkozni a színésszel egy kerekasztal beszélgetésen, ő pedig több érdekességet is felfedett a SEAL Team készítéséről és az új évadról.

Hogy néz ki egy átlagos forgatási napotok? Sokat szórakoztok vagy inkább komolyabb a hangulat?

"Nagyon hatékony csapat vagyunk, amikor forgatunk. Mindig igyekszünk figyelni arra, hogy mindent jól csináljunk, már ami a részleteket illeti. De függ attól is, hogy épp egy küldetésen vagyunk-e és valahol kint forgatunk, ajtókat törünk be vagy akciójelenetek következnek. Nagyon részlet orientáltak vagyunk, a csapat is jól felépített. Együtt vagyunk már régóta, most fejeztük be az 5. évadot, év közepén kezdjük a 6. évadot, szóval nagyon szoros a kapcsolat a csapatban, ami jól megmutatja azt, hogy milyen is egy SEAL Team Six, miről is szól a SEAL Team Six. Hogy mindig ott vagyunk egymásnak. De persze attól is függ, hogy mit dolgozunk aznap, ha a forgatáson vagyunk, a jelenettől függően, annak milyen hangulata van és milyen típusú felvételről beszélünk, relatíve minden a helyén van, legalábbis részemről. Amikor Jason a PTS-sel küzd (poszttraumás stressz - a szerk.), és a jelenet erről, valamint a múltjáról szól, hogy küzdenie kell, akkor persze amiatt egy kicsit komolyabb a hangvétel a forgatáson. Hogy elvégezzük a munkát. És amikor csak úgy elvagyunk a helyünkön, kicsit lazábbak vagyunk, sokat szórakozunk együtt. Szóval lényegében a hangulat diktálja azt, hogy mennyire engedjük el magunkat és mennyit szórakozunk. De összességében azt mondanám, hogy jó csapat vagyunk, a stáb és a színészek is, és remekül érezzük magunkat együtt, nap mint nap."

Kép
forrás: Seal Team S5 - � 2021 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Mi az, amit a legjobban kedvelsz a karakteredben, Jason Hayesben? Van, amiben hasonlítasz rá, vagy teljesen ellentétes személyiségek vagytok?

"Ez mindig trükkös kérdés! Mindig is úgy éreztem, hogy ezt a karaktert eljátszani igazi öröm, Jason Hayes egy igazán összetett elme. Nagyon jó abban, hogy minden helyzetet részleteire bontson a harcmezőn, mint vezető, és rendkívül határozott. Amikor eljátszol egy karaktert, fogod és kielemzed őt, majd a színész személyes döntésein keresztül minden attól függ, hogy hogyan hozol létre bizonyos érzelmeket, miként fogod fizikailag megalkotni a karaktert... Ez mind sok kemény munka eredménye, ami a háttérben zajlik, és amit a színész coachommal csinálok a háttérben. Ivana Chubbuck egy jól ismert oktató, aki évek óta dolgozik a szakmában, én több, mint 20 éve dolgozom vele. Belevonom őt is, és ez a személy, akivel nagyon tudok azonosulni, segít nekem felépíteni Jason Hayest, megtalálni azt, ami szükséges egy-egy jelenethez. Szóval, most csak ennyit mondok Jason Hayes kielemzéséről és a technikámról, mert ez egy teljesen más beszélgetés lenne, és jó néhány órába telne csak az, hogy a felszínt kapargassuk annak kapcsán, hogyan jutok el hozzá, de egyébként nagyon élvezem eljátszani ezt a karaktert."

A SEAL Team jó átmenetet képez akció- és drámajelenetek között. Miből láthatunk többet a következő epizódokban?

"Az 5. évad óriási betekintést enged Jason Hayes karakterébe, hogy ki ő és mivel küzd a múltjából. Nagyon érdekes látni, ahogy ez a karakter változik, ahogy változott már 4 évadon keresztül, az 5. évad pedig erőteljesen mutatja meg azt, milyen is ő, a PTS-sel való küzdelmét, a harcát a TBI-jal (traumás agysérülés - a szerk.), és hogyan hat ez az egész arra, ahogy a csapatot irányítja vezetőként. Hogyan befolyásolja ez a csapatát, ahogy az évad halad előre. Van néhány nagyon izgalmas akciójelenet a 4., 5. és 6. epizód környékén, [...] majd áttérünk a csapatra, hogy melyik szereplő hol áll most, ami pedig nagyon jó elmélyülés lesz a személyes témákban és az akciójelenetekben egyaránt. Megmutatjuk a hátterét annak, Jason hogyan tartja egyben a csapatát, hogyan halad előre, és a 8. rész, ami egyike azoknak a részeknek, amelyeket én rendeztem, megmutatja a teljes csapatot sérülten egy német kórházban. Majd rájövünk, hogyan és miért kerültek ők oda, hogyan sebesültek meg, és az epizód végén kiderül, hogy Jason kis híján életveszélybe sodorhatta volna csapatát, egy igazán veszélyes környezetben, ami valószínűleg a csapat halálát okozhatta volna. Szóval kiderül mindez, és ez egyfajta ugródeszka lesz az évad hátralévő részébe, amit aztán egy igazán nagy felütéssel zárunk le. Ez az egész egy nagyon izgalmas évad lett."

Kép
forrás: Seal Team S5 - � 2021 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Említetted korábban Jason balesetét. Mennyire lesznek komolyak a fejfájások?

"Elég komollyá válik a helyzet Jason számára az 5. évadban a fejsérülését illetően. Annyit elmondok, hogy nagy áttörésre kerül sor a kezelésben. Volt egy epizód, ami érzelmileg mélyen érintette, és lehetősége nyílik kezelésre, ez az ayahuasca kezelés, amit napjainkban is használnak, és ami egy organikus megoldás: megiszod az ayahuascát, és ezáltal leküzdheted a démonjaidat. Ezt megtettük a sorozatban is, és ez érzelmileg nagyon mélyen érintette Jasont, hogy keresztül kellett mennie rajta és meg kellett birkóznia azzal, ami a felszín alatt van. Itt van ez az erős férfi, aki erős vezető, nagyon határozott, a csapatát és saját magát is keresztülviszi bármilyen szituáción, jönnek és végigcsinálják a küldetést. De rájövünk, hogy a felszín alatt mennyi mindennel küzd, úgyhogy ezt egy kicsit jobban megvizsgáltuk. Különösen az 5. évad vége felé, és azt gondolom, hogy a nézők is szeretni fogják azt, ahogy a küldetések és az akciójelenetek erős kontrasztot hoznak létre az érzelmi és személyes problémákkal, amelyekkel ez a karakter küzd. Micsoda utazás volt ez, és ahogy visszatekintek rá, azt gondolom, hogy 'WOW', nagyon élveztem ezt az utat, amit bejárhattam vele."

Volt kedvenc epizódod, olyan cselekményszál, ami nagyon megmaradt veled, akár a korábbi évadokból?

"Igen, van egy pár, ami hirtelen eszembe jut. Mindig úgy érzem, hogy a pilot epizód igazán különleges, a kezdőrúgása annak, hogy valami komolyabb legyen belőle. Minden annyira sebezhető még, friss és hatalmas, és mindenki nagyon igyekszik. A havas epizód a kutyával egy erőteljesebb vizsgálata volt egy férfinak és kutyájának, aki próbálja őt megóvni és biztonságba juttatni, úgy gondolom, az egy igazán gyönyörű történet volt. Kifejezetten ebben az évadban a 8. epizódot élveztem nagyon, ez az, amit én rendeztem, amikor mindenki egy német kórházban van, és kiderül, miért sérültek meg, és Jason kis híján életveszélybe sodorhatta volna a csapatát, ez elég intenzív volt. És aztán az 5. évad utolsó két epizódja is lenyűgöző, [...] nagyon nagyon büszkék vagyunk rájuk."

Kép
forrás: Seal Team S5 - � 2021 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Nem ez volt az első, hogy beleültél a rendezői székbe, a Dr. Csont idején 10 epizódot is te rendeztél. Milyennek találod azt, amikor a kamera mögött állsz? Fogsz még rendezni a jövőben?

Igen! A SEAL Team executive producere is vagyok, és producer, társ-producer voltam a Dr. Csontban. A rendezés része pedig... igen, nagyon szeretem csinálni. Szívesen írok is, jó vagyok a dialógusokban, szóval ezt a részét is nyilván nagyon élvezem, összekötve azzal, hogy a kamera előtt állhatok ezzel a karakterrel, akivel tudok azonosulni. Hogy van lehetőségem rendezni, vezetni egy csapatot, a stábot és a színészeket is, ez hatalmas felelősség, egy olyan dolog, amit nem veszek félvállról. Szeretem a kihívásokat, amelyek rendezőként elém tárulnak, hogy meg kell ismernem magát a helyszínt, hogy miként forgatunk jeleneteket, és nagyon szerencsés vagyok, hogy színészként és rendezőként is meg tudom érteni a színészeket. Tudom, hogyan érjek el egy bizonyos teljesítményt, hogyan ássak bele az érzelmi részébe egy karakternél egy adott jelenetben. [...]

Nemrég berendelték a SEAL Team 6. évadját, de ez nem minden, hiszen egy film is zöld lámpát kapott. Amikor az első évad elindult 2017-ben, gondoltad volna, hogy akkora siker lesz, hogy még filmet is készíthettek?

Nem, én az az ember vagyok, aki arra fókuszál, hogy mit forgatunk most, mi az a lehetőség, ami épp most megnyílt előttünk. Amikor egy sorozatot kezdünk, nem megyek neki úgy a munkának, hogy azt kérdezgetem, 'hol leszünk egy év múlva, két év múlva, három év múlva?' Nagyon örültem, hogy csatlakozhattam a sorozathoz és készíthettünk neki egy alapot, ami lehetőséget adott arra, hogy a karakterek vigyék el a showt. Mindig úgy gondoltam, hogy a szereplők azok, akik előreviszik a történetet, és a kapcsolataik nagyon fontosak, mert úgy vélem, a nézők is ehhez szeretnek visszatérni. A kémia és a kötődés egy-egy drámai helyzetben, ezek viszik előre a történetet. De én nagyon a 'mostban' dolgozom, mindig is így volt. [...] És az, hogy már filmet is forgatunk, még izgalmasabb, de számomra, mint executive producer, és mint a sorozat főszereplője, ki kell találnom, milyen kihívások várnak a karakterekre az 5. évad végén, ez áll most a fókuszunkban, nem igaz? Hogy miként fogjuk felemelni ezt a csapatot és továbbmenni, és nem akarom elrontani, mert nagy befejezés vár rátok az 5. évadban, de ez most a fókusz, és nekem mindig is így volt.

Kép
forrás: Seal Team S5 - � 2021 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Mit lehet tudni a filmről? Esetleg tudsz mondani róla néhány részletet?

A film biztosan a 6. évad után készül el. Nem tudjuk még, hogy miről fog szólni, bármi szóba jöhet, amikor gondolkodunk rajta. Először még a 6. évadot kell elkezdenünk, ezt csináljuk most, készülünk rá, összeállítjuk a cselekményszálakat és felkészítjük a karaktereket a saját történeteikhez, kitaláljuk a dinamikát, hova tartunk, merre forgatunk, minden ilyesmit. Szóval a film egyértelműen a 6. évad után készül el, de egyelőre erről még nincs túl sok információm.

Az interjú folytatását a JOY Magazin következő, április 12-én megjelenő lapszámában találod.

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 6 kép

A legdrágább sorozatok, amik valaha készültek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.