Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A Forma-1 jóképű pilótája, Daniel Ricciardo elárulta, mi hiányzik neki most leginkább Budapesten

A Forma-1 jóképű pilótája, Daniel Ricciardo elárulta, mi hiányzik neki most leginkább Budapesten
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Magyar Nagydíj előtt elkaptuk egy interjúra a Renault pilótáját, Daniel Ricciardot, aki a csapatváltás mellett többek között arról is mesélt, hogy hogyan telnek a mindennapjai, amikor épp nem az aszfaltot döngeti.

Az elmúlt napokban még az is lázban ég a Forma–1 miatt, aki az év többi részében gátlástalanul kapcsolja tovább a tévét, ha meghallja a cirkáló autók zaját. És bár a koronavírus-járvány miatt a Magyar Nagydíj is zárt kapuk mögött zajlik, szerencsére a lelkes rajongókat még ez sem tántoríthatja el attól, hogy kedvencüknek szurkolhassanak. Erre pedig most kimondottan nagy szükségük van a versenyzőknek, hiszen a nagy kihagyás után számukra sem volt zökkenőmentes a visszaállás, erről már a Renault pilótája mesélt nekünk az első szabadedzést megelőzően egy videóinterjúban, ahol többek között arra is kitért, hogy Budapest az egyik kedvenc európai városa, éppen ezért nehezen éli meg, hogy a vírus miatt most nem élvezheti ki a fővárosunkban töltött időt úgy, ahogy szeretné.

Budapest nagyon szórakoztató város, ráadásul csodálatos is, különösen nyáron, amikor mindenki kint van az utcán és érezni azt a pozitív hangulatot, ami mindent betölt. A Magyar Nagydíjak idején mindig kellemes volt a városban eltölteni az estét, és lazítani egy picit. Ez az élmény most mindenkinek hiányzik. Általában ez az utolsó verseny a nyári szünet előtt, és ilyenkor szervezünk egy nagyszabású csapatvacsorát, de most ez sem lehetséges. Talán majd jövőre. De úgy vagyok vele, hogy a Hungaroringen legalább versenyezhetünk, és jelenleg már ez is jó hír.

Bár a 31 éves ausztrál versenyző már 2011 óta a Forma–1 szintjén rója a köröket, mégis az utóbbi szezonokban nem látni őt túl sokat a dobogón. Pedig a tehetsége vitathatatlan, és ugyan nem ennek köszönhetően fog versenypontokat gyűjteni, mégis érdemes megjegyezni, hogy kevés nála szórakoztatóbb és vidámabb fazon létezik jelenleg a versenyzők között. Minden bizonnyal a Netflixnek is ez szúrhatott szemet, hiszen a Formula 1: Hajsza a túlélésért című dokumentumsorozatban erősen nagy szerepet kapott a pilóta. Közvetlenségével és fülig érő mosolyával egy perc alatt belopta magát a nézők szívébe. Többek között neki köszönhettük a sorozat egyik legnagyobb drámáját is, amikor a 2018-as szezonban úgy döntött, hogy hosszú évek után mindenkit meglepve maga mögött hagyja a Red Bull istállóját és átigazol a Renault csapatába. Arról, hogy a sorozat mennyire lett a szíve csücske, csak nagyon visszafogottan mesélt nekünk.

Érthető módon nehéz megítélnem, hogy mások hogyan vélekednek róla. De úgy hallottam, hogy az első évadot élvezte a közönség, nagy hatással volt rájuk, hiszen valami újat kaptak. És a második évad is betalált.

Persze gyorsan hozzá is tette, hogy olykor jóval több dráma került a képernyőre, mint azt gondolták volna. Erre szerinte a jövőben nekik is jobban kell ügyelniük, hiszen a Netflixnek köszönhetően sokkal több ember beleshet a világukba, azt azonban egy percig sem szeretnék a csapatok, illetve a pilóták, hogy bárki számára is úgy jöjjön le, hogy ez egy állandó drámázással teli sport. De persze ilyen ez a showbiznisz – ezzel ő is tisztában van. Bár a koronavírus-járvány, – ahogy a versenyeknek, úgy – a forgatásoknak is betett, azonban ha minden igaz, akkor lehet számolni egy harmadik évaddal is. Sztori pedig bőven lesz, hiszen még a 2020-as szezon kezdetet előtt többen is bejelentették átigazolásukat, így Daniel is, aki májusban tudatta a nagyvilággal, a 2021-es szezont már a McLarennél kezdi meg. Azt azért érdemes leszögezni, hogy a csapattal továbbra is nagyon jó kapcsolatot ápol, így még nehezebb volt számára meghozni a döntést.

Nem könnyű meghozni egy ilyen döntést, amikor jó viszonyt ápolunk és még nem értük el a céljainkat. De visszatekintettem az elmúlt 12 hónapra, és azt gondoltam, hogy a jövőt nézve nekem talán jobb lesz a McLarennél. Persze hogy így lesz-e, azt majd az idő mondja meg. De egyértelműen nem volt egyszerű ez a döntés.

Egy ilyen váltás senkinek sem egyszerű, főleg, ha még el sem kezdődött a szezon. Ahogy az is tény, hogy az elmúlt szezonban csupán a fizetési listán sikerült dobogóra állnia Ricciardonak, ott azonban 2019-es adatok szerint csupán Lewis Hamilton és Sebastian Vettel előzi meg őt. Az ember azt gondolhatná, hogy a hihetetlenül magas fizetés mellett nagyon extrém körülmények között telnek a sportoló napjai, ha épp nincs verseny, ám Daniel erre nagyon gyorsan rácáfol, amikor elárulja, hogy nincsenek nagy kilengések az életében, alapvetően nagyon nyugisan telnek a mindennapjai, amikor otthon van Monacóban.

Még a reggeli előtt szeretek egy kicsit nyújtani, jógázni, átmozgatni magam. Aztán jöhet a reggeli, és egy kis kardió edzés – mondjuk egy jó kis futás. Aztán ebédelek, megválaszolok néhány e-mailt, dolgozok, és hasonlók. Utána valószínűleg elmegyek a szupermarketbe, főzök valami magamnak vacsorát, megnézek valamit még a tévében és alszom. Azt hiszem ennyiből áll egy napom.

Erre azonban most egy kicsit várnia kell, amit persze egy cseppet sem bán. Vasárnap a Hungaroringen méretteti meg magát, majd a Brit Nagydíjjal folytatódik augusztus első hétvégéjén a Forma-1. Mi pedig nagyon szurkolunk, hogy Daniel Ricciardo vasárnap ne csupán a fizetési listán lehessen dobogós!

Galéria / 5 kép

A Forma-1 jóképű pilótái

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.