Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Igazi anya-lánya páros! A szürke ötven árnyalata főszereplője híres édesanyjával töltötte a szülinapját

Dakota

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A szépséges Dakota bár visszafogottan, mégis minden évben megünnepli a szülinapját családja és barátai társaságában.

Ez alól az idei, vagyis a 32. szülinapja sem lehetett kivétel, amelyet édesanyja, Melanie Griffith szervezett neki egy kellemes Los Angelesben található kis étterembe. A színésznő tegnap, azaz október 4-én töltötte be a 32-t, amit a róla készült lesifotók alapján nagyon boldogan élt meg.

Azt nem tudni, hogy párja, a Coldplay frontembere, Chris Martin Chris Martin énekes, zeneszerző, szövegíró 38cikk 0galéria 1videó Még több róla miért nem vett részt a vacsorán, de szemmel láthatóan kicsit sem zavarta, ugyanis remekül szórakozott legközelebbi barátai, édesanyja és testvérei társaságában, akikkel irigylésreméltóan szoros kapcsolatot ápol.

Egy interjúban elmondta, hogy anyukája, Melanie Griffith nemcsak az édesanyja, hanem legjobb barátnője is, illetve az ő tanácsai segítették mindig abban, hogy ne merüljön el az önsajnálatban és a szomorúságban, hanem lépjen tovább és élje meg a pillanatot.

Dakota egyébként 4 éve alkot egy párt Chris Martin Chris Martin énekes, zeneszerző, szövegíró 38cikk 0galéria 1videó Még több róla nal, - kisebb-nagyobb megszakításokkal - nemrég pedig új szintre emelték a kapcsolatukat, mivel megvették közös álomotthonukat Malibuban. Igaz, sokat kérdezik a sztárt a közös babáról és a házasságról, mint nő kikéri magának, hogy csak ez lenne egy párkapcsolat lényege. Szerinte remek társak Martinnal és nem egy gyerek és nem egy papír dönt majd a jövőbeni boldogságukról.

A színésznő stílusa se semmi!

Galéria / 7 kép

Dakota Johnson stílusától még mi is megőrülünk

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!