Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Csobot Adél őrületes szettben lépett a vörös szőnyegre: ragyogott a boldogságtól a bemutatón

csobot adél

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem véletlenül várta ennyire a bemutatót, hiszen ő maga is főszerepet alakít!

Néhány évvel ezelőtt Csobot Adél Csobot Adél Énekesnő 102cikk 3galéria 8videó Még több róla még az X-Faktor színpadán versenyzett az első helyért, ma pedig már ugyanabban a tehetségkutató műsorban zsűri, és egy ideje színésznőként is ki-kipróbálja magát. Legközelebb épp az El a kezekkel a Papámtól! című magyar filmben láthatjuk őt, ami december 9-től jelenik meg a mozikban. A musical díszbemutatója pedig tegnap este zajlott le, és bizony az énekesnő sem hiányozhatott róla.

Csobot Adél Csobot Adél Énekesnő 102cikk 3galéria 8videó Még több róla az Instagramon mutatta meg, milyen különleges, piros ruhában érkezett a vörös szőnyegre, a fotóra pedig rengeteg dicsérő komment érkezett. Az énekesnő arcán is jól látszik, hogy nagyon jól érezte magát, és igazán lelkesen vett részt a forgatásban.

alig hiszem el! az @elakezekkelapapamtol díszbemutatója ma este volt! olyan büszke vagyok! olyan boldog!!!!!! gratulálok mindenkinek!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Az El a kezekkel a papámtól! című film egy kislányról, Dorkáról szól, aki imádja a varázslatos történeteket. Ám amikor kiderül, hogy apja ismét megnősül, és neki mostohája lesz, tudja, hogy minden fenekestül felfordul majd. Így hát harcolni kezd apja új szerelme ellen, és még az is felmerül benne, hogy valódi boszorkánnyal van dolga. Amikor az apja táborba küldi, hamarosan új barátokra lel, köztük a mindig vidám táborvezetőre - akinek előbb-utóbb muszáj találkoznia Dorka apjával.

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 6 kép

6 sztár, akiknek vörös szőnyeges ruhája meglepő titkot rejtett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.