Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 csillagjegy, aki mindig megszerzi, amit akar

 3 csillagjegy, aki mindig megszerzi, amit akar

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az ő kudarclistájukon aligha találhatsz túl sok pontot…

Vannak, akik egyszerűen sikerre születtek, mert ösztönösen tudják, mit kell tenniük, illetve mondaniuk ahhoz, hogy meggyőzzenek másokat az álláspontjukról és bárkit a maguk oldalára állítanak a céljaik eléréséhez. Elbűvölőek, lehengerlőek és karizmatikusak, a vitás kérdésekben pedig szó szerint verhetetlenek. Persze néhány készség fejleszthető, nekik viszont abszolút nem kell tárgyalási technikákat tanulniuk, mivel a csillagjegyük önmagában garancia az álmaik megvalósulására.

Mérleg

A jegy szülöttei bárkit könnyedén az ujjaik köré csavarnak – hála a karizmatikus személyiségüknek, na meg annak, hogy harmóniát sugároznak. Nem véletlen, hogy sokan közülük értékesítéssel foglalkoznak, illetve ügyvédként helyezkednek el: ők az állatöv legmeggyőzőbb tagjai. Úgy bűvölik el a körülöttük lévőket, hogy közben azt is éreztetik velük, maximálisan figyelnek rájuk és kapcsolódnak hozzájuk. A Mérlegek mindig egyensúlyra törekednek, ezért mások is komfortosan mozognak a társaságukban, főként azért, mert senkire sem gyakorolnak nyomást az elképzeléseikkel. Szimplán csak elérik, hogy megbízhatónak tartsák őket – kételyek nélkül.

Skorpió

A Mérlegekkel ellentétben a Skorpiók akár megfélemlítőnek is tűnhetnek, már csak azért is, mert sosem félnek kimondani azt is, amit mások nem mernek. Mielőtt bármibe is belekezdenek, alaposan megfigyelik az adott szituációt (vagy személyt) és megtudják, amire szükségük van, hogy sikerrel járjanak. Tehát, mire valakit meg kell győzniük az igazukról, addigra már minden információ a birtokukban van, ami ahhoz kell, hogy nyerteséként kerüljenek ki egy helyzetből. Bár vannak, akik manipulatívnak tartják őket, valójában csak a felszín mögé néznek és tájékozódnak, továbbá magabiztosan képviselik a nézőpontjukat és az érdekeiket.

Halak

A Halak jegy szülöttei szeretetreméltó, barátságos személyek, akik minden szituációnak megtalálják a pozitív oldalát – továbbá bármilyen helyzethez képesek azonnal alkalmazkodni. A nyitottságuk és az a vágyuk, hogy akárkiben meglássák a jót elképesztően karizmatikussá és ellenállhatatlanná teszi őket és senki sem kételkedik a szándékaik tisztaságában. Egyszerűen képtelenség szembeszállni velük, mert elérik, hogy belső késztetést érezzünk a kéréseik teljesítésére.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Szexuálisan kompatibilis csillagjegyek: kiderül, ki az ideális partner számodra

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.