Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vizsgálat témájú cikkek

Kép

A csendes gyilkos vasmarkába zárva: elárulom, milyen együtt élni az endometriózissal

Mindannyiunknak van egy személyes történetünk. Mindannyian vágyunk arra, hogy elmesélhessük valakinek, azonban sokan megtorpanunk, amikor ki kell állni mások elé. A személyes történetünk megosztása azt jelenti, hogy fel kell vállalnunk a történetünket és ezzel együtt önmagunkat is. Önmagunk egy sebezhetőbb, törékenyebb, kiszolgáltatottabbnak tűnő énjét. Azt a valakit, aki eddig a sötétben bujkált, mert félt attól, hogy a fájdalmát mások elé tárja.

Kép

Tudományos oka van annak, miért eszel minden reggel pirítóst

A kutatók most ezt is kiderítették.

Kép

Miért rossz szagú az izzadság

A 48 órán át ható dezodorok korában már nem kell attól tartanunk, hogy sertéspörkölt szagú csíkot húzunk magunk után, ha tombol odakinn a kánikula vagy elborít a stressz. De vajon miért olyan intenzív szagú eredetileg a hónaljunból párolgó testnedv, ha a homlokunkon gyöngyöző izzadtság például teljesen neutrális? Az Éva magazin írása.

Kép

A cukorbetegség máj problémákhoz vezethet?

Magyarországon körülbelül fél millióan szenvednek cukorbetegségben, ráadásul nagyon sok olyan beteg is lehet, akinél nem diagnosztizálják a problémát.

Kép

Miért járj fogorvoshoz legalább félévente?

Sokan elbliccelik vagy éppen halogatják a rendszeres fogászati kontrollt. Hiszen időt kell rá szánni, el kell menni, ha talál valamit a szakorvos, akkor azt kezeltetni kell. Mindez macera sokak számára, és nem gondolnak bele, hogy ezzel a mosolyukat kockáztatják.