Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tablet témájú cikkek

Kép

Milyen laptop kerüljön a fa alá?

Előfordulhat, hogy utolsó pillanatban is tanácstalanul állsz a boltok polcai előtt, és csak azt tudod, hogy számítógépnek kell lennie a fa alatt, de nem tudod, hogy milyen. Pár tippel segítünk, hogy könnyebb legyen a választás.

Kép

Nem várt dolog történik a testeddel, ha túl sokat ülsz a képernyő előtt: eláruljuk a mellékhatásokat!

Ha elolvastad ezt a cikket, biztos lehetsz benne, hogy önként és dalolva rakod félre egy időre a telefonodat.

Kép

Rajzolni, tanulni és dolgozni egyaránt lehet rajta: kipróbáltuk a Vivobook Slate 13 OLED-et

Egy jó laptop kincset ér, és bár egy vásárlás előtt mindenkinek akad néhány elképzelés a fejében, egy dologban egyetérthetünk: fontos, hogy a gép gyors legyen, a nekünk szükséges funkciókat gond nélkül betöltse, és a "kötelezőkön" túl a szórakozásunkra is használhassuk.

Kép

Tudtad? Ekkora gyakorisággal kellene újraindítanod az elektronikai készülékeket

Sokan elfelejtik, hogy a mindennapok során használt eszközöknek is kell egy kis pihenés. Pedig ha elmarad az újraindítás, kellemetlen következményeket tapasztalhatsz!

Kép

Hogyan védd meg a táblagéped?

A tabletek nagyszerű átmenetet képeznek az okostelefonok és a számítógépek között. Nagyobb a kijelzőjük és a teljesítményük, mint egy mobilnak, ezért jobban alkalmasak tartalomfogyasztásra vagy munkára. Jóval kisebbek és könnyebbek, mint egy laptop, ezért a hordozásuk és használatuk is sokkal egyszerűbb.

Kép

Két hullámban vásárolnak a szülők az iskolakezdés idején

Augusztusban a papír-írószer mellett a műszaki cikkek iránti kereslet is megnövekszik, szeptemberben pedig jön a második hullám.