Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Tűzijáték témájú cikkek

Kép

Eláruljuk, hogyan lehet kutyabarát, mégis hatalmas buli a szilveszter

A kutyák számára az év legfélelmetesebb éjszakája a szilveszter.

Kép

Elkeserítő számok! A 2020-as szilveszter sem kímélte a kutyákat és gazdákat

Hiába voltak a korlátozások, a durrogtatás nem maradt el!

Kép

10 tanács, ha fél a kutyád a tűzijátéktól

Közeledik a szilveszter, ami a legnagyobb tűzijátékozós időszak Magyarországon. Ami sokaknak az év bulija, az az állatok számára a rettegés ideje, hiszen köztudott, hogy ilyenkor nagyon sok kutya és cica ijed meg akár extrém mértékben is a hangoktól és fényektől. De mi lehet a megoldás?

Kép

Zajkioltó kutyaház a tűzijátéktól rettegő kutyáknak

A Ford autógyár pár éve elindította Interventions, azaz "Beavatkozások" elnevezésű projektjét, melynek lényege, hogy az autóipari újításokat hétköznapi problémák megoldására is felhasználják.

Kép

Idén nem csak mi, a mozgássérültek is szuper helyről nézhetik a budapesti tűzijátékot!

Nem tudod, hogy idén honnan érdemes nézned a tűzijátékot és hogy milyen járművel tudod majd megközelíteni a helyszínt? Akkor segítünk! Abban az esetben pedig, ha van mozgássérült ismerősöd, továbbítsd neki is cikkünket, tudniillik idén végre rájuk is gondoltak!

Kép

Így vigyáznak a kutyákra egy menhelyen a tűzijáték ideje alatt

Csodálatos és megható történet az Egyesült Államokból, ahol július 4-én ünnepelték a Függetlenség napját (Independence Day). Az ünneplésnek fontos és meghatározó szerepe a tűzijáték, akárcsak nálunk augusztus 20-án.

Kép

Így vigyázz a kutyádra szilveszterkor

Közeleg a szilveszter. Kicsit elvesznek a határok ilyenkor, durrognak a petárdák, törnek az üvegek – mindenki (a legtöbben) felszabadultan és HANGOSAN ünnepel. Sok háziállat pedig retteg, fél, szökik, elveszik, elütik. Minden gazdinak, aki tudja, hogy kutyája fél a petárdától és a hangos zajtól, fel kell készülnie a szilveszteri őrületre. Ebben segítünk.