Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Személyiségjegyek témájú cikkek

Kép

Nagy virághoroszkóp - Mutasd a kedvenc virágod! Megmondjuk, milyen a személyiséged!

Melyik a kedvenc virágod? Nem is hinnéd, mennyi mindent elárul rólad! Következzen hát a nagy virághoroszkóp, amiből mindent megtudhatsz!

Kép

5 személyiségjegy, amit az otthonunk árul el rólunk

Ki szereti a házimunkát? Valószínűleg nem sokan, de mégis muszáj rendben és tisztán tartani az otthonunkat. Nem is gondolnád, mennyi mindent árul el rólad, hogyan takarítasz, mosogatsz vagy hogyan tárolod a ruháidat. Mutatjuk, milyen személyiségjegyekre, netán problémára utalnak az otthonodban uralkodó állapotok. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Melyik karácsonyfa típus vagy a csillagjegyed alapján? Megmutatjuk!

Éva magazin írása: Kérdezték már tőled, hogy te melyik karácsonyfa típus vagy? Nem?? Hát akkor eljött az idő, hogy most megtudd, a csillagjegyed és a személyiséged alapján te milyen színekbe, formába, hangulatba szereted, de legalábbis csillagjegyed szerint milyenbe öltöztetnéd a karácsonyfádat. És mielőtt még azt gondolnád, hogy komolytalan ez az egész téma, egy pszichológia tanulmány is készült a karácsonyfa díszítés miértjéről! Engem teljesen megvettek: Mérlegként pont így díszítem a karácsonyfánkat!

Kép

Kutatás: ha megvan benned az alábbi 3 tulajdonság, nagy eséllyel leszel gazdag

A gazdag emberekben összességében az alábbi három tulajdonság megtalálható: ha rád is mind igaz, akkor könnyen lehet, hogy idővel te is közéjük fogsz tartozni.

Kép

Különleges dolgot jelent, ha fogyó Hold idején születtél – Így derítsd ki, hogy te melyik fázisban jöttél világra

Nálad hogyan állt a Hold, amikor megszülettél?

Kép

Gyorstalpaló útmutató extrovertáltakhoz, hogy jobban megérthesd, mi mozgatja őket

Az extrovertáltak legalább olyan megfejthetetlenek tudnak lenni, mint introvertált társaik...