Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szép lakás témájú cikkek

Kép

5 bámulatos megoldás ablakaid hangsúlyozására

Hajlamosak vagyunk kizárólag a funkcionalitás szemüvegén keresztül gondolkodni róluk, pedig az ablakok ennél sokkal többet jelentenek otthonunkban. A fény és a természet kapuját! Ezért sem mindegy, mekkora hangsúlyt adunk nekik a lakásdekorációban. Többnyire minél többet, annál jobb. Mutatjuk, hogyan tehetjük meg mindezt bármely helyiségben szinte észrevehetlenül.

Kép

Sötét színek kis helyen? Ezért ne félj tőlük!

A kis szobák dekorálása sok esetben komoly kihívás. Biztonsági játékosként leginkább élénk színeket használunk bennük, hogy a tér nagyobbnak tűnjön, mint amekkora valójában. Azonban nem a világos színpaletta az egyetlen módja, hogy szobánk méretét „növeljük”. Jöjjön néhány kis hely, aminek kifejezetten jól áll a sötét színkavalkád.

Kép

Na, ezért tesznek sokan szőnyeget az étkezőasztal alá

Ha egyszer megtapasztaltad a kellemes érzést, többé nem szeretnél olyan asztalhoz ülni, ami alól hiányzik a szőnyeg. Ha azonban mindebben még nem volt részed, akkor most biztosan meggyőzünk arról, miért érdemes textilt tenned az étkezőasztal alá.

Kép

8 dolog, ami egy futó otthonában megtalálható

Ha te is megszállott futó vagy, akkor ezek a dolgok bizonyára a te otthonodban is fellelhetőek.

Kép

Gömblámpa készítése házilag

Neked is tetszenek a most nagyon trendi gömblámpasorok, de sokallod a bolti árukat? Akkor készítsd el te magad!

Kép

10 vintage lakberendezési trend, ami sosem megy ki a divatból

A divat állandóan változik, de vannak időtálló elemei. A vintage stílus például örök sláger marad, bármi is hódítson éppen a lakberendezés kifutóján. Ahogy a most következő trendek is sokáig velünk maradnak még.

Kép

Új helyett újrafestett! 6 dolog, amit egyszerű festéssel újjá varázsolhatsz

Hányszor éreztük már azt, hogy valamit változtatnánk otthonunkban? Nem számít, melyik szobában, csak valamit frissíteni, újítani, felrázni a megszokotton. Néha rossz irányba indulunk, és azt gondoljuk, valami új szerzemény segíthet csak rajtunk. Pedig sok esetben ez puszta pénzkidobás. Egy doboz festékkel sokkal többre mehetünk! Mutatjuk, mi mindent tudsz újjá varázsolni vele!

Kép

10 dolog, amit csak a lakberendezés mániások értenek

A kedvenc közmondásod: mutasd a lakásod, és megmondom ki vagy! Akkor tudni fogod, miről beszélünk az elkövetkezőkben.

Kép

A nagymama elkopott kincsei: ne dobd ki őket, használd fel újra!

Feleslegesnek tűnő régi tárgyak, de minden porcikájukban ott rejlik valami személyes, a család múltja. Hasznosítsd őket újra, hogy tovább élhessenek!

Kép

A mai vidám tippünk: pompon a lakásdekorációban!

A pomponokat mindenki ismeri. Ki a sapkája tetejéről, ki a sporteseményeken szórakoztató lányok kezéből, ki pedig az óvodás időkből. Most egy újabb szerepkörben szeretnénk bemutatni ezeket a pihe-puha bojtokat, méghozzá egy meglehetősen kifinomult szerepkörben. Maradék fonalakat elő, kezdődhet a lakásdekorálás!

Kép

Albérletben laksz? Így csinosítsd ki kevés pénzből

Albérletben laksz, és szeretnéd a lehetőségekhez mérten minél jobban kicsinosítani? Nem lehetetlen!