Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Stresszkezelés témájú cikkek

Kép

A harcos, a vezető, az érzékeny és az energiabomba - 4 szorongó típus, aki máshogy enyhítheti a stresszt

Ami az egyik embert rosszul érinti és erősen triggereli, az könnyen lehet, hogy a másik ingerküszöbét el sem éri. De nemcsak az az eltérő, ahogy reagálunk az élethelyzetekre, történésekre, hanem az is, hogy mi jelent segítséget a számunkra.

Kép

Meghan Markle furcsa eszközzel kezeli a stresszt - kipróbálnád a módszert?

Meghan Markle kifejezetten innovatív módszerrel küzd a stressz ellen.

Kép

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

A negatív stressz legmarkánsabb tényezője az ezzel rendszeresen szembesülők körében a személyes jövő és az egyéni kilátások miatti szorongás, ez még az egészséggel kapcsolatos aggodalmakat is megelőzi - állapítja meg friss, reprezentatív kutatásában a Micra Market Research. Az elemzésből az is kiderül, hogy az alternatív, égés nélküli dohányipari termékeket használók az átlag feletti figyelmet szentelnek az ártalomcsökkentésnek. Bár a válaszadók többsége tisztában van a stresszkezelés kevésbé ártalmas módjaival, azonban ezeket a gyakorlatban csak kevesen alkalmazzák tudatosan.

Kép

Hatékony stresszkezelés pirulák helyett, avagy teremtsd meg saját életedben a Távol-Keleten élők nyugalmát

Napi szinten szembesülünk vele, milyen problémák, sőt, komoly betegségek kialakulásához vezethet a stressz. Megszámolni sem lehet, hányszor hallottuk már, hogy tanuljuk meg kezelni azokat az élethelyzeteket, amelyek kibillentenek a lelki nyugalmunkból, amelyek miatt a nappalok feszülten, idegesen, az éjszakák pedig álmatlanul forgolódva telnek. Rendben! De mégis hogyan? Cikkünk ebben próbál meg a segítségedre lenni. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

A láthatatlan párkapcsolatgyilkos, ami lassan, de biztosan szakításhoz vezet: segítünk, hogyan küzdj meg vele

A legboldogabb párkapcsolatokban is jelen van a stressz, amit meg kell tanulni okosan, egészségesen kezelni. Íme, egy szakember tanácsai!

Kép

Nem kell ide kávé! 6 szokás, ami segít, hogy több energiád legyen a mindennapokban

Magad sem érted, de extra fáradékony és türelmetlen vagy? Ezekkel a tippekkel újra turbófokozatra kapcsolhatsz!

Kép

5 módszer, amivel segíthetsz a lelkeden, ha úgy érzed fojtogatnak a háborús hírek

Számos helyen olvasni már a testünkre fizikailag is hatással levő stresszről. Munkahely, életmód vagy akár a társadalom irányából. Míg fontos felismerni mi okoz nekünk stresszt, vannak olyan helyzetek, mint akár a most kirobbant háború, amikor nem tudjuk kiiktatni az életünkből a minket érő stresszorokat. Fojtogat a tehetetlenség, gyomorgörcsöt okoz a harag és könnycseppeket szül a bánat. Vannak azonban módszerek, amik segíthetnek könnyíteni magunkon, ha már úgy érezzük betelt a lelkünk a történésekkel. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Hogyan kezeld a stresszt a csillagjegyed szerint?

Kimerült vagy? Lehet, hogy a csillagokba írva találod, hogyan engedd el a stresszt. Ha még sosem jutott eszedbe, hogy a különféle zennel és nyugalommal kapcsolatos szokásaidat a csillagjegyedhez igazítsd, itt az ideje – talán éppen itt lapul a titok, amit megfejtve egy kicsivel még hatékonyabbá teheted a stresszkezelésed. Az Éva magazin írása.

Kép

Az baj, ha valaki mindig be van indulva? Egy csomó problémát jelezhet, ha az egyik partner nem tud leállni

„A férjem annyira rá van kattanva a szexre, hogy naponta többször is akarja csinálni. Én már nehezen bírom, de félek, hogy ha én nem megyek bele a dologba, akkor majd megteszi más. Mit tegyek? És az is kérdés bennem, hogy akkor a férjem most szexfüggő-e” – kérdezte olvasónk.