Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sokszínűség témájú cikkek

Kép

InStyle #képesvagyok 2023 - Szavazz és segíts eldönteni, kik legyenek a 2023-as év díjazottjai!

Az Instyle magazin 2021-ben indult #képesvagyok kampányával szerette volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba...

Kép

Kiderült, melyek a szexuálisan legelfogadóbb városok

A szexualitás elfogadása elválaszthatatlanul összefügg a szabadsággal és az életminőséggel. Sajnos egyelőre azonban nem minden országban vagy városban ugyanannyira elfogadóak az emberek.

Kép

Sokféle vér csörgedezik az ereikben: 10 sztár, akiről nem is gondolnád, de több nemzetiség génjeit örökölte

A genetika csodálatos dolog, hiszen ennek köszönhetően öröklünk a szüleinktől külső és belső tulajdonságokat is.

Kép

Minifesztivállal tér vissza a Budapest Parkba a Margaret Island

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiválja, amit augusztus 6-án rendeznek meg a Budapest Parkban.

Kép

Ismerd meg a Kind & Free küldetését!

Izzítsd fel magadban a belső aktivistádat, hogy felszínre hozd legtisztább énedet. Sminkválasztásoddal is támogathatod, hogy a világ jobb legyen.

Kép

Híres emberek, akik azt akarják, hogy szeresd önmagadat

Az elmúlt években óriási hangsúlyt kapott az egészséges énkép, a testünk elfogadása és az, hogy szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

Kép

Zseniális! SpongyaBob is csatlakozott az LMBTQ-közösségéhez

Szinte már hagyománnyá vált, hogy a Pride-hónapjában minden nagyobb sztár és vállalat szeret kiállni az LMBTQ-közösség mellett és az elfogadást hirdetni.

Kép

Modellek, akik elég bátrak ahhoz, hogy szembemenjenek a divattal

A sokszínűség jegyében bemutatjuk azokat a modelleket, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy a saját feltételeiken belül megváltoztassák a mai divat arcát.