Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rossz szex témájú cikkek

Kép

Működhet valaha egy kapcsolat, ha rossz a szex? A szakértő elárula a választ!

Mi történik akkor, ha a pároddal való együttléteket a felejthető kategóriába sorolod, miközben nagyon jókat tudtok beszélgetni, egy irányba halad az életetek, és a céljaitok is hasonlók? Létezik jó kapcsolat rossz szexszel?

Kép

Az 5 legnagyobb női libidógyilkos

Mi nők azt szeretjük, ha kényeztetnek bennünket, nem csak a testünket, de a lelkünket is. És igen, a szexben is ezt várjuk. Ugyanakkor vannak dolgok, amelyek szinte azonnal elveszik a kedvünket az egésztől és valódi libidógyilkosként hatnak ránk. Mutatjuk az 5 legtipikusabb vágyölőt!

Kép

4 tanulság, amit a legkellemetlenebb élményeiknek köszönhetnek a hálószobában

Hálószobai bakik még egy olajozottan működő párkapcsolatba is becsúszhatnak. De mi van akkor, ha épp csak most jöttetek össze? Vagy még nagyon az elején tartotok? Az, hogy sikerül-e egy ciki helyzeten túllendülni, kizárólag rajtad és a partnereden, az őszinte kommunikáción múlik. 4 nő, 4 félresikerült együttlét és a lecke, amint megtanultak belőlük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Az alábbi módon mondd el neki, ha nem a legjobb vele a szerelmeskedés

Még csak meg se mered próbálni, mert attól tartasz, hogy megsértődik? Hogy a férfiúi önérzetébe gázolsz, ha szóvá teszed? Pedig hidd el megéri; mert ha szó nélkül hagyod a hálószobai frusztrációdat, annak a kapcsolatotok issza meg a levét. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Hogyan tudod ránézésre megmondani, egy pasi mennyire jó a hálószobában?

Meglepő, de pont olyan jelekből, amiknek látszólag semmi köze ahhoz, hogy a kiszemelted hogyan viselkedhet az ágyban. Nyilván ez sem száz százalék; a lepel igazán csak a hálószobában fog lehullani; minden értelemben. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 csillagjegy, akikkel a legkevésbé emlékezetes a szeretkezés

Nem mindenki lehet lepedőakrobata; van, aki a hálószobán kívül remekel inkább.

Kép

Mi történik a testeddel, ha abbahagyod a szeretkezést?

Erősíti az immunrendszeredet, mérsékli a stresszt, és a vérnyomásod is alacsonyabb lesz, ha rendszeresen hancúroztok a pároddal. Ha viszont csak kevés, vagy egyáltalán nincs szex, a tested ahhoz fog alkalmazkodni és problémák sora jelentkezhet. Az Éva magazin írása.

Kép

Mi történik a testeddel, ha nincs szeretkezés?

Erősíti az immunrendszeredet, mérsékli a stresszt, és a vérnyomásod is alacsonyabb lesz, ha rendszeresen hancúroztok a pároddal. Ha viszont csak kevés, vagy egyáltalán nincs szex, a tested ahhoz fog alkalmazkodni és problémák sora jelentkezhet.

Kép

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!