Itt a JOY születésnapi nyereményjátéka!
Játssz velünk!
Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Psziché témájú cikkek

Kép

Nárcisztikus vagy pszichopata? Mi a különbség a kettő között?

Honnan lehet tudni, hogy valaki pszichopata vagy nárcisztikus? Habár a két személyiségzavar között van átjárás, mégis vannak olyan lényegi különbségek, amik alapján eldöntheted, melyikkel van dolgod.

Kép

5 apró mozdulat, amivel azonnali szimpátiát válthatsz ki másokból: tudat alatt hatnak

Hogyan teheted magad szimpatikussá a másik számára pillanatok alatt? Ha nem is varázsütésre, de néhány mozdulatra szükség lesz hozzá!

Kép

Állandóan édesség után sóvárogsz? 5 egészségügyi probléma, amit így jelez a szervezet

Nincs azzal semmi gond, ha néha megeszünk egy csokit vagy beülünk egy cukiba a barátnőnkkel egy sütire. Azonban, ha a vágy a cukros ételek után állandósul és úgy érzed, folyton csak nassolnál, akkor érdemes utánajárni, mi állhat a háttérben. Az édesség utáni sóvárgás és a falási rohamok ugyanis figyelmeztető jelek lehetnek!

Kép

Menopauza 30 évesen? 5 tünet, ami korai klimaxra utalhat!

Bár a menopauza tünetei jellemzően 50 éves kor körül jelentkeznek, ám előfordulhat, hogy valakinek már a harmincas éveiben meg kell küzdenie vele. De mi is a menopauza, melyek a jellegzetes tünetei és miért alakul ki egyeseknél jóval korábban? Utánajártunk!

Kép

5 módszer, ami segíthet megszabadulni a rögeszmés gondolatoktól

A rögeszméket érdemes komolyan venni, mert néha nem is gondolnánk, hogy mekkora terheket tudnak jelenteni a mindennapokban.

Kép

Mégis mi történt velem? – a személyiségünkben történő változást sokszor csak utólag vesszük észre

Egy reggel, zombi önmagamra ébredve kávét csináltam, majd leültem a géphez dolgozni. Akkor láttam, hogy hajnali 5 óra van. Még csak. Hajnali nekem, másnak normális idő. De én egész életemben „bagoly” voltam, nem „pacsirta”.

Kép

Hányszor fogdostak kéretlenül eddigi életemben - Egy középkorú nő „statisztikája”

Pont nőnapon kezdődött, épp amikor kedves szavak kíséretében a kezembe nyomtak egy tulipáncsokrot. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

5 jel, hogy azzá az emberré válsz, akivé a sors szánt

Év váltáskor sokan vetnek számot az előző évükkel és alakítanak ki terveket, mérföldköveket az újévre. Természetesen az egészség is fontos és a sok vízfogyasztás, de talán a legfontosabb az, hogy mindenki jó ember legyen és a saját útját járja. De mi a jele annak, hogy jó úton vagy? Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Hozz erőt, lendületet, energiát a Teliholddal!

Az új holdhónap energiáinak maximumát mindig teliholdkor éri el. A Nap és a Hold szembenállása felerősödött érzelmi állapotot hozhat. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Az egyik munkatársam megtudta a nyomasztó titkomat, vissza is élt vele

Vanda egy munkahelyen dolgozott Borival, aki kőkeményen visszaélt a tudásával. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kezdd el a karácsonyi készülődést már most, hogy ne legyen rohanás a vége!

Mindig rohanás a karácsonyi készülődés, de van egy pár dolog, amit már hetekkel előre el tudsz készíteni vagy intézni, így nem csak beesel a fa alá 24-én.

Kép

Olyat csináltam a szemét pasim liftjében, amivel nem dicsekednék - de mégis jót tett

Panna egy igazi szemétládával járt együtt, egyszer pedig "nemes" bosszút állt rajta. Hogyan is? Ez az ÉVAmagazin.hu cikke.

Kép

5 film, amit minden nőnek legalább egyszer látnia kell élete során

Vannak filmek, amiket legalább egyszer, de inkább kétszer, háromszor vagy akár többször is látni kell. Nem feltétlenül, vagy nem elsősorban romantikus, szerelmes darabok, hanem olyanok, amelyek megérintenek, valami fontosat tanítanak, elgondolkodtatnak, új perspektívába helyeznek dolgokat. Következzen hát az én szubjektív ötös listám!

Kép

5 tipp, hogy ne gyűrjön le a téli depresszió

Nehezen találsz motivációt, hiába alszol egyre többet, mégis fáradt, levert és kedvetlen vagy mostanság? Nem vagy egyedül! A téli depresszió az egyik leggyakoribb hangulati zavar. A jó hír az, hogy nagyon sokat tehetsz érte, hogy ne temessen el maga alá ez a szezonális lehangoltság. Tippjeinkkel segítünk, hogyan.

Kép

Néhány dolog, amiről lemondtam az utóbbi évben, és nem bántam meg

Háború van, infláció, járvány utáni válság, kamatemelés, rezsicsökkentés-csökkentés. Tovább is van, mondjam még? Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

5 dolog, amit megtehetsz ahelyett, hogy folyton másokhoz méred magad

Úgy érzed, hogy mindenki másnak sikerült, csak neked nem? Látszólag mindenki sikeres és boldog, mindene megvan; ehhez képest te pedig sehol sem tartasz az életedben? Bár nehéz megállni az állandó összehasonlítgatást, nem lehetetlen. Cikkünkben ehhez adunk tippeket.

Kép

Az ego – párkapcsolati csatáink: mikor fajulnak el a dolgok férfi és nő között?

Az igazság oltárán már sokan véreztek el….

Kép

Mit jelent, ha azt álmodod, hogy kihullik a hajad?

Szálanként, vagy csomókban? Netán teljesen meg is kopaszodtál álmodban? Összeszedtük, mi mindent jelenthet.

Kép

Vénusztrofóbia miatt nem mernek ismerkedni a férfiak: rettegnek a nőktől

Kapcsolatunk második évében – egy baráti sörözésnek köszönhető nagy őszinteségi roham közepette – árulta el a férjem, hogy én vagyok az első nő az életében. Majd’ 30 éves volt. Én gyógyítottam ki a vénusztrofóbiájából. Egészen addig rettegett a szép nőktől. Hogy mi van? Anna története. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Mit tettem, amikor az üzletvezető nyilvánosan cseszte le az alkalmazottait?

A férjem és én Magyarország csodás kisvárosában töltöttünk néhány tavaszi napot. Olyan volt, mint egy derűs mesében, lágy napsütés, csobogó folyó, gyógyvíz, isteni kávék és borok, ínyenc kolbászok. Lustán ettük-ittuk-úsztuk végig a három napunkat, utolsó este pedig úgy döntöttünk, kitelepedünk egy búcsúlevesre a helyi kifőzde balzsamos teraszára. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Elvált szüleim tették tönkre az esküvőmet

Okuljatok mindannyian e példán. Ha a szüleitek nem jutottak még túl a válásukon, kétszer is gondoljátok meg, elhívjátok-e őket az esküvőtökre. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

5 tanács, hogy ne mindig csak a rossz pasit válaszd ki magadnak

Bár elméletben pontosan tudod, milyen számodra az ideális partner, a valóságban mégis mindig melléfogsz a párkereséskor? Tippjeink segíthetnek, hogy ne sétálj bele ugyanabba a "folyóba", újra és újra.

Kép

Ha nézem, ha nem: a TV-t mindig bekapcsolom háttérzajnak - Ez lenne a stresszoldóm?

Vannak emberek, akik hazaérve bekapcsolják a Tv-t, függetlenül attól, hogy leülnének nézni is azt. A lényeg csak annyi, hogy szóljon valami a háttérben. Az illető vajon fél otthon egyedül vagy ez csak egy hangulati elem lenne a tv duruzsolása? Ez az Éva Magazin.hu cikke.

Kép

Nem megyek el az ikertesóm esküvőjére, azt is elmondom, miért

Önző és pitiáner vagyok, mert nem tudom megbocsátani, amit a vőlegénye tett velem a múltban? A húgom, a családom nem ért meg, ezt viszont már képtelen vagyok szó nélkül végignézni. A "bátyus" kifakadása.

Előző oldal
Következő oldal