Maradékmentésből ötös! 3 recept, amihez felhasználhatod a szilveszteri virslit, pezsgőt és lencsét
Semmit sem kell kidobnod, minden hozzávaló érdemel egy második esélyt. Főleg, ha olyan ínycsiklandó ételek készülnek belőlük, mint az alábbiak!
Semmit sem kell kidobnod, minden hozzávaló érdemel egy második esélyt. Főleg, ha olyan ínycsiklandó ételek készülnek belőlük, mint az alábbiak!
Szeptember 4-én és 5-én a Pezsgő Világ III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál keretein belül varázslatos környezetben, a Buddha-Bárban kóstolhatod végig az eltérő stílusokban, de kivétel nélkül magas minőségben elkészített buborékos italokat, köztük pezsgőket, könnyű proseccókat, finom cavákat, légies crémantokat és champagne-okat.