Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Párkapcsolatom témájú cikkek

Kép

Nincs önbizalma a párodnak? Így segíthetsz neki!

A párodban nem teng túl az önbizalom, és ez sok mindenben megakadályozza? Te is segíthetsz neki, elmondjuk, hogyan! Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Ettől rozsdásodik be a legtöbb párkapcsolat és így előzheted meg!

Egymással éltek, vagy egymás mellett? Ha nem szeretnél társas magányban élni, a következő tanácsokat érdemes megfontolnod! Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

3 mondat, ami örökre megmérgezi a párkapcsolatodat: ezeket ne mondd ki soha!

A párkapcsolatokban sok minden áll vagy bukik azon, hogyan tudunk kommunikálni a társunkkal. A boldog kapcsolat egyik alappillére a partnerek közötti jó kommunikáció, de amennyire egyszerűnek tűnik ez az elméletben, annyira nem az a való életben és bizony rengeteg kapcsolat csúszik el rajta. A rossz kommunikáció ugyanis képes megölni még a legnagyobb szerelmet is. Most 3 olyan toxikus mondatot mutatunk, amit lehetőleg soha ne használj, mert akár a kapcsolatod végét is jelentheti!

Kép

Nem miattad, miattam – 3 ok, amiért a férfi nem akar elköteleződni

Már egy ideje együtt vagytok, mégsem érzed azt, hogy a párod igazán elkötelezte volna magát melletted? Elmondjuk, mi lehet ennek az oka.

Kép

5 jel, hogy önbizalomromboló kapcsolatban élsz: ha már egyedül döntésképtelennek érzed magad, nagy a gond

Gyakran hallod azt a barátaidtól, hogy megváltoztál, amióta együtt vagy a pároddal, és nem feltétlen jó irányba? Vannak jelek, amik egyértelműen önbizalomromboló kapcsolatra utalnak.

Kép

Szakítottak, a párod mégis tartja a kapcsolatot az exével? Ez lehet az oka

Miért érzi valaki annak szükségét, hogy kapcsolatot tartson fenn az exével? Ha benned is felmerült ez a kérdés, most megtudhatod rá a választ!

Kép

Felmelegítve tényleg csak a káposzta jó? Ebből tudhatod, ha van még értelme újrakezdeni

Szakítottatok, de megbántad, és újrakezdenéd? Az exed is mutat erre hajlandóságot, de nem tudod, komolyan gondolja-e? Elmondjuk, miből tudhatod meg, jó ötlet lenne-e a második felvonás!

Kép

Egyetlen szó vetett véget a 21 éves házasságomnak

Senki nem úgy rugaszkodik neki a házasságának, hogy az egyszer majd véget ér, mint a lázas ifjúság. Én sem hittem volna 21 évvel ezelőtt, hogy végül egyetlen szó lesz az, ami után ki merem mondani a nyilvánvalót: itt a vége. Mariann igaz története.

Kép

5 dolog, ami segíthet továbblépni a szakításon: terapeuta tanácsai következnek

A szakítás általánosságban mindkét felet nagyon megterheli mentálisan, hiszen egy olyan embertől távolodunk el ilyenkor, akihez kötődtünk és szerettük. Így már önmagában a folyamat is módfelett frusztráló és nehézkes lehet, melyet megélni sokszor emberpróbáló. Az alábbiakban egy terapeuta tanácsait gyűjtöttük össze annak érdekében, hogy valamivel könnyebben tudjuk magunkat túltenni a fájdalmon, és mihamarabb képesek legyünk túllépni az életünk ezen szakaszán. Az Éva Magazin írása.

Kép

7+1 étel, ami az egekbe repíti a libidódat (és a párodét is)!

Tudtad, hogy léteznek olyan ételek, amelyek a bennük lévő vitaminok, nyomelemek és egyéb összetevőik által fokozzák a szexuális vágyat és az orgazmuskészséget? Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

Az 5 legnagyobb női libidógyilkos

Mi nők azt szeretjük, ha kényeztetnek bennünket, nem csak a testünket, de a lelkünket is. És igen, a szexben is ezt várjuk. Ugyanakkor vannak dolgok, amelyek szinte azonnal elveszik a kedvünket az egésztől és valódi libidógyilkosként hatnak ránk. Mutatjuk az 5 legtipikusabb vágyölőt!

Kép

5 dolog, ami miatt sokan szégyenkezünk szerelmeskedés közben, pedig nem kéne

Hiába vagyunk már több éve együtt a partnerünkkel és hiába tud szinte mindent rólunk, a testünkről, még akkor is előfordul, hogy bizonyos dolgok miatt kínosan érezzük magunkat szex közben. Összegyűjtöttünk 5 dolgot, ami sokkal gyakrabban megesik a szeretkező párokkal, mint gondolnád és teljesen normális.

Kép

Fiatal és elvált: 4 igaz történet huszonévesen elvált nőkről

Olyan nők mesélnek, akik huszonévesen házasodtak és 30 előtt el is váltak, de egyáltalán nem bánták meg. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Fergeteges együttlét menstruáció alatt? Csupán 5 szabály van, amit érdemes betartanotok!

Ha eddig elzárkóztatok a menstruáció alatti szexuális együttlét gondolatától, bizony a szexnek egy egészen különleges, sokszor kielégítőbb formájáról maradtok le! Most összeszedtünk mindent, amit tudnotok kell róla és tippeket is hoztunk a felejthetetlenül élvezetes és higiénikus szex érdekében.

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Kutatás bizonyítja, kivel szólhat örökre a szerelem: ha hasonló hozzád, nyert ügyed van

A mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást, közismert. Azonban lehetséges, hogy ez az állítás hamis, és az ismerkedések alapja a hasonló a hasonlót vonzza elv? Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Ahogy idősödünk, javul a szex? A szexuálterapeuta kifejti miként lehetséges ez!

Sokan szeretnék kiélvezni a nyugdíjas éveket, amikor több idő jut majd hobbikra, utazásra, unokákra. De mi a helyzet a házasélettel? Hogy változik az idősek szexuális élete a korra előrehaladva? Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

A forró hangulat garantált! Mutatjuk a 15 legszenvedélyesebb sorozatot a Netflix kínálatában

Jó ideje szexi műsorokat keresel, melyek kicsit feltüzelik a hangulatot? Akkor ez a cikk neked szól! Mutatjuk is a Netflix oldalán fellelhető kínálatból a legpikánsabb sorozatokat, amelyeket persze a cselekményszál izgalma miatt is érdemes végigpörgetni!

Kép

Ezt lépte a férjem, amikor feldobtam a szvingerklubot

Lehet, hogy elsőre hajmeresztő ötletnek tűnt, mégis érdekes dolgok sültek ki belőle. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

7 ok, amiért imádjuk Julia Robertset

Julia Roberts minden, csak nem egy tipikus hollywoodi színésznő. Nem posztol minden nap cuki fotókat a családjáról és nem érzi szükségét annak sem, hogy tweetjeivel árassza el a közösségi médiát, csak hogy felhívja magára a figyelmet. A legjobban ugyanis azt élvezi, ha felhajtástól mentes életet élhet és mindennapi feleség és anyuka lehet. És mi ezért (is) imádjuk. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Míg a halál el nem választ! Állatok, amik monogám párkapcsolatban élnek

Vannak olyan állatok, amik egy életre választanak maguknak párt. Talán nem is gondolnánk, de a monogámia nem korlátozódik a szárazföldi lényekre. Az ÉvaMagazin.hu cikke. Földön, vízben, levegőben kutattunk. Íme 6 állatfaj, akik komolyan gondolják a “holtomiglan-holtodiglan”-t.

Kép

Szex egy negyvenessel, aki az anyjával él

Mariettát mindig megtalálják az anyukával élő férfiak, de Tomival kapcsolatos ügye igazán extrém volt. Igaz történet alapján. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Négy csillagjegy, akinek nem megy a szingliség

A következő négy csillagjegynek egyszerűen nem való a szinglilét. Ők akkor boldogok, ha párkapcsolatban élhetnek.

Kép

Bosszút állt a férjén, mert elfelejtette a Valentin napot

Megelégelte, hogy a férje egyáltalán nem foglalkozik vele és lépett, méghozzá egy hatalmasat. Az élet viszont őt igazolta. Emma története. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

Filmek, amiktől elaléltunk, de mai szemmel több sebből véreznek

Grease, Szomszéd szeretők, Dirty Dancing, Van, aki forrón szereti – imádtuk őket, ugye? Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Előző oldal
Következő oldal