5 dolog, amit TILOS betenni a mikróba: nagyon káros az egészségre!
Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...
Forrás: Getty Images
Az ételeket általában nem önmagukban, hanem valamin tárolva melegítjük fel, de abba nem mindig gondolunk bele, hogy nem lehet bármit betenni a mikróba...
Elég egy kevéske túlmelegített paradicsomleves, vagy egy tasak odaégetett pattogatott kukorica a három napja melegített hússzelet szétreppent, száraz darabkáival keveredve; és máris olyan a mikród, mint egy színes, szagos csatatér. A jó hír viszont az, hogy minden háztartásban fellelhető, vegyszermentes, környezetbarát hozzávalókkal is könnyedén rendbe tudod szedni. Megmutatjuk, hogyan. Az ÉvaMagazin.hu cikke.
Ha feltennénk neked azt a kérdést, hogy milyen anyagok azok, amiket jobb, ha nem teszel be a mikróba, vajon egyből tudnád a választ? Oké, azt biztosan kapásból rávágnád, hogy fémmel nem érdemes kísérletezni, de azt tudtad, hogy sajnos van még jó pár olyan matéria a listán, ami melegítés hatására sem neked, sem pedig a mikródnak nem tesznek jót?