Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Lakásvásárlás témájú cikkek

Kép

Hogyan alkudjunk lakásra? Gyorstalpaló lakásvásárlóknak

Akár szeretjük, akár nem, az ártárgyalás bizony része a lakásvásárlásnak. Az eladók többnyire belekalkulálják a meghirdetett árba az alkut, a vevők pedig úgy indulnak neki, hogy fejben már elengedtek maguknak néhány százalékot. Mi most utóbbiakon szeretnénk segíteni 5 fontos jó tanáccsal, hogy az a bizonyos néhány százalék a lehetőségekhez képest minél magasabb legyen.

Kép

Fényűző luxusvillát vásárolt Miley Cyrus: Less be!

Nem semmi ez az ingatlan!

Kép

8 dolog, amit mindenképpen ellenőrizz, mielőtt megvásárolsz egy lakást

A saját bőrünkön tanultuk meg, hogy van néhány fontos dolog, amit érdemes alaposabban szemügyre vennünk, mielőtt aláírnánk új lakásunk adásvételi szerződését. És itt nem arról van szó, hogy körbenézünk, nincsenek-e hangyák a leendő konyhánkban.

Kép

Azt se tudod már, hol áll a fejed? Íme a nélkülözhetetlen teendőlista költözéshez, 19 pontban

Az új otthon mindig izgalmas változás az életünkben. Ugyanakkor az ilyen művelet rengeteg feszültséggel, bonyolultsággal, stresszel és persze előre nem látható pénzkiadással jár. Hogy mégis minden a lehető leggördülékenyebben menjen, összegyűjtöttük a legfontosabb tennivalókat, amelyeket költözés előtt, közben és után nagyon is érdemes észben tartani.

Kép

8 jel, hogy itt az ideje megvásárolnod álmaid otthonát

És persze, hogy végre véget vess az "albérletből albérletbe" időszaknak! Ha ezek mind igazak rád, akkor ne habozz tovább, készen állsz!