Itt a JOY születésnapi nyereményjátéka!
Játssz velünk!
Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kölyök témájú cikkek

Kép

10 nagyon mérgező növény, amit ne engedj a gyereknek leszedni! Hiába szépek, kerüljétek el őket!

Amikor a gyerekekkel kirándulunk az erdőben vagy akár egy parkon át a városban, gyakran szebbnél szebb virágokba futhatunk bele. A növények latin nevét nem kell sorolnod, de azzal nem árt tisztában lenned, hogy pontosan melyik növény micsoda, mert könnyen baj lehet akár egy csokor szedéséből is.

Kép

Híres férfiak, akiknek több gyereke van, mint gondolnád

Top filmekben játszanak, a legnézettebb műsorokat vezetik, milliók előtt koncerteznek. Kinéznéd belőlük, hogy mindemellett még népes családjuk is van? Sokgyermekes apukákat mutatunk a sztárvilágból.

Kép

A lányom azt mondta, hogy nem szeret engem

Az elvált Felícia olyan mondatokat hallott a lányától, amit egy anyának sem lenne szabad. Ez az ÉVA Magazin.hu cikke.

Kép

„Látod, tényleg létezik a Mikulás!” Avagy hogyan tartsd életben a decemberi ünnepkört övező varázslatot? 6 tippünk is van!

Amíg kicsik a gyerekek, addig még a varázslat, a csoda szelleme lengi körül a Mikulás és a karácsony időszakát. Ám ha már nagyobbak a gyerkőcök, engedjük el mindezt?

Kép

Nem megyek el az ikertesóm esküvőjére, azt is elmondom, miért

Önző és pitiáner vagyok, mert nem tudom megbocsátani, amit a vőlegénye tett velem a múltban? A húgom, a családom nem ért meg, ezt viszont már képtelen vagyok szó nélkül végignézni. A "bátyus" kifakadása.

Kép

3 híres mese, ami nem feltétlen jóra tanítja a gyerekeinket

A gyerekek kegyetlenek - szokták mondani, ha csúfolásról van szó, vagy csak sértettségükben, mérgükben visszavágnak egy mondattal. És az is igaz, hogy azt mondják, amit otthon látnak és hallanak. Nem egyszer hallottam már szülőtől, hogy szóban hogyan szidja és tiporja földbe a gyerekét a játszótéren és minden egyes alkalommal a szívem szakad meg, hogy még elhangozhatnak ilyen mondatok. De sajnos a gyerekmesék sem szerénykednek, ha testszégyenítésről van szó. És mivel sokszor azért néznek a gyerekek mesét, hogy a szülők addig mást csinálhassanak, így a megbeszélés is elmarad. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Már kapható Stahl Judit csokis gasztroböngészője - gyerekeknek!

Kalandozz Ellával, a cserfes kislánnyal és Titivel, a vagány kisfiúval!

Kép

Jessica Alba gyereknevelési tippjeit érdemes meghallgatnod

Három gyermek édesanyjaként a színésznő jól ismeri a szülői lét felemelő és nehéz pillanatait is, amiről nyíltan meg is osztja tapasztalatait.

Kép

16 karácsonyi manó csíny + letölthető levél és boríték a Mikulástól

Új karácsonyi szokás gyűrűzik be Amerikából hazánkba is. A tradíció neve Elf on the Shelf, ami magyarul mondjuk annyit tesz: manó a polcon. Miért küld a Mikulást manókat az otthonunkba? És mit csinálnak nálunk majd’ egy hónapon át? Utánajártunk! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

5 gyerekjáték, ami nem kerül sokba, viszont meglepően sokáig leköti a gyereket

Játékok, amik nemcsak lekötik, hanem fejlesztik is a gyerekedet! Az ÉvaMagazin.hu ajánlója

Kép

13 fergeteges fotó kutyákról, akik nem hajlandók elfogadni, hogy már rég felnőttek

Ők egyáltalán nincsenek tudatában annak, valójában milyen nagyra nőttek meg!

Kép

Kutyafajták, amelyek kölyöknek néznek ki felnőtt korukban is

Apró méreteiknek és édes pofijuknak köszönhetően ők aztán tényleg letagadhatnák a korukat.

Kép

8 különlegesség, ami december szülöttjeire jellemző

Akiknek decemberben van a szülinapjuk, nem annyira szoktak ennek örülni, mivel így a család egyszerre tudja le a karácsonyi és a születésnapi ajándékokat. December szülöttjei azonban nagyon különlegesek, lehetetlen őket figyelmen kívül hagyni. Lássuk, miért! Az Éva magazin írása.

Kép

5 kutyafajta, ami kölyökként teljesen máshogy néz ki, mint felnőttként

A legtöbb kutyafajtát könnyű felismerni már kölyökként is, de vannak olyan, amelyek egészen máshogy néznek ki felnőtt korukra!

Kép

5 szuper budapesti játszótér, ahova ősszel is érdemes elmenni

Éva magazin írása: Nincs rossz idő, csak nem megfelelő öltözet! Gumicsizmát, széldzsekit, sapkát fel! Bemutatjuk Budapest öt legszuperebb játszóterét, ahol biztosan minőségi időt tölthettek el a gyerekekkel.

Kép

Miért olyan különlegesek az októberi gyerekek?

A tudománynak erre is megvan a válasza. Egészen pontosan 5 válasza. Az Éva magazin írása.

Kép

Channig Tatum ennivaló képpel tudatta a rajongóival, hogy bővült a családja

Channing Tatum családja új taggal bővült!

Kép

Szoptatás a buszmegállóban és más mulatságos rajzok az anyaságról

Amikor még a vécén sincs nyugtod. Amikor hajnalban ébred, de csak hétvégén. Amikor titokban csokit eszel, nehogy észrevegye. Ismerős? Az Éva magazin írása.

Kép

Kiborultam, hogy nem lányom lesz, de ami szülés után történt, arra nem számítottam

Ma már tudom, hogy nem véletlenül kaptam a sorstól ezt a kisfiút. Az Éva magazin írása.

Kép

Nem akarnak továbbtanulni és még 5 érdekesség augusztus szülöttjeiről

Augusztusban születtél? Esetleg ebben a hónapban adtál életet gyermekednek, vagy ekkorra várod az érkezését? Jó hírünk van: egy augusztusinak az esélye a "hepire" jóval nagyobb, mint a depire.

Kép

Színes hajat akarsz? Mutatjuk a legjobb kimosható készítményeket!

Szerencsére ma már milliónyi olyan színező létezik, ami már az első mosás után garantáltan eltűnik a hajból és nem is roncsolja azt. Problémád maximum abból származhat, hogy a színezők maradandó foltokat okoznak a különböző felületeken. Nem árt tehát elővigyázatosan pingálnod a hajad! Az Éva magazin írása.

Kép

Gyereknevelési tanácsok Hollywoodból, amiknek mi, földi halandók is hasznát vehetjük

Mindig is kíváncsi voltál rá, hogyan boldogul a gyerekneveléssel Brad Pitt? Esetleg Blake Lively legtutibb anyuka tippjei érdekelnek? Nos, nem kell tovább várnod, összegyűjtöttük a hollywoodi sztárok leghasznosabb gyereknevelési tanácsait.

Kép

Miért olyan különlegesek július hónap szülöttei?

Bár jómagam a hónapnak majdnem a legutolsó napján születtem, de az akkor is még július. :) Úgyhogy naná, hogy örömmel írok nektek arról, hogy miért lesznek olyan különlegesek az ebben a hónapban született babák úgy kicsi gyermekként, mint tiniként és aztán felnőtt emberként is. Az Éva magazin írása.

Kép

A kiskutya, aki úgy néz ki, mintha félig cica lenne: ő az internet legújabb szenzációja

Alig pár nap alatt hatalmas rajongótáborra tett szert ez a kiskutya!

Kép

Sosem bírtam különösebben a gyerekeket, egészen eddig

Lehet, hogy nem szép ezt így kijelenteni, de sosem voltam oda a gyerekekért. Míg mások majd elolvadtak egy cuki gyerekfotó láttán, én kellemetlenül nyeltem egy nagyot és megpróbáltam magamban tartani a szarkasztikus megjegyzéseimet. Ki gondolta volna, hogy eljön az a nap, mikor én fogom cuki gyerekes fotókkal traktálni hüledező ismerőseimet.

Előző oldal
Következő oldal