Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Inzulin témájú cikkek

Kép

8 tipp, hogy megelőzd az inzulinrezisztenciát, mielőtt felütné a fejét

2024-re egyes betegséges sajnos már teljesen mindennaposnak számítanak, és rengeteg embert érintenek. Ezek közül kiemelkednek azok a problémák, melyek leginkább a nők körében ismeretesek, hiszen összefüggésbe hozhatók a teherbeeséssel és egyes termékenységi problémákkal. Kis odafigyeléssel azonban sok esetben megelőzhetjük a gondokat, mielőtt azok felütnék a fejüket. Például ilyen az inzulinrezisztencia is.

Kép

Tényleg rossz a cukor a szervezetednek? Ezt mondja a szakértő

Most kiderül az igazság a cukorfogyasztásról.

Kép

Inzulininjekcióval fogynak a híres emberek, miközben a cukorbetegeknek nem jut a gyógyszerből

Évről évre újabb diétás trendek ütik fel a fejüket, leginkább a sztárvilágban, amik a közösségi média gyors információáramlása okán egyre hamarabb elérik a valódi célközönséget, a mindennapos tartalomfogyasztókat, akik nézik, olvassák, követik, és el is hiszik, hogy valahol végre feltalálták a fogyás legújabb csodaszerét. Most épp a cukorbetegeknek szánt injekciókat.

Kép

Ha egyáltalán nem eszem cukrot, laposabb lesz a hasam?

A válasz elméletben nagyon egyszerű, de a gyakorlatban nem az. Végigvettük, mi az összefüggés egész pontosan a cukorfogyasztás és az elhízás között.

Kép

Hároméves kisfiú mentette meg az apja életét

A férfi cukorbeteg, a kis Lenny azonban tudta, mit kell tenni, ha baj van.

Kép

Mikor kezdj el gyanakodni? Az inzulinrezisztencia 10 leggyakoribb tünete

Becslések szerint az inzulinrezisztencia (pre-diabetes) ma hazánkban minden második felnőttet érinti. A túlsúlyos embereknél ez nem is meglepő tény, azonban tudtad, hogy a vékony testalkatúaknál is ugyanúgy előfordulhat ez a betegség? Ha a következő tünetek közül többet is észreveszel magadon, kérd háziorvosodtól a kivizsgálást!