Rettegj Justin! Selena Gomez és Hailey Bieber együtt ebédeltek
Új öribarik a láthatáron?
Új öribarik a láthatáron?
Biztosan megéri az a plusz 15 perc, amit azzal nyersz, hogy a klaviatúra fölött tömöd magadba azt a salátát? Cikkünkből megtudhatod, miért sokkal jobb, ha rászánod az időt arra, hogy felállj az asztalodtól – legalább egy ebédke erejéig. Ez az ÉVA Magazin cikke.
Nem könnyű kitalálni napról napra, hogy mi legyen az aznapi ebéd, pláne, ha szűkösebb költségvetéssel kell számolnunk, mint korábban. Ezért az utóbbi időben rendszeresen főzöm meg a régi nagy menzás kedvenceimet, mint a krumplis és a mákos tészta, a császármorzsa vagy épp a tejbegríz. Na de nem akárhogyan. Az Éva magazin írása.
Nem rakéta tudomány, nem is atomfizika összetörni a főtt krumplit, és vajjal, tejjel, sóval pürét keverni belőle. Mégis gyakran ragacsos lesz, máskor meg folyós, esetleg száraz. Apróságokon vérezhet el ugyanis a dolog – nem is gondolnád, milyeneken! Az Éva magazin írása következik:
Megpucol, felvág, kisüt. Ez a recept az ahogyan az ember lánya készíti a sült krumplit. Megpucol, felvág, szódabikarbónás vízbe megfőz, fűszerolajat készít, süt, forgat, süt, forgat, fűszerez – ez pedig ahogyan a profik csinálják!