Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Arcjóga témájú cikkek

Kép

Eleged van a ráncokból? Ismerkedj meg az arcjógával - Mutatunk egy félperces gyakorlatot is!

Jellemzően hatalmas, kerekre nyílt szemekkel tekintenek rám vissza barátaim, tanítványaim, ismerőseim, amikor legújabb szerelmemről, az arcjógáról kezdek beszélni a számukra. Pár pillanaton belül a meglepettséget felváltja a kíváncsiság, csillogás hiszen az a lendület, amivel az arcjógáról beszélek, beszippantja őket is.

Kép

3 gyakorlat minden napra az arcjóga és kebeltorna megálmodójától, Koós Vikitől

Koós Viki, az Arcjóga ®Arctorna method megálmodója mesélt módszeréről, annak fontosságáról és adott is pár tippet. Vikit mindig vonzotta a természetes fiatalodás, a természet megannyi csodálatos, -szintetikus anyagokkal nem pótolható – remekműve. Kozmetikus, Aromaterapeuta és szépségterapeuta tanulmányai segítettek abban, hogy vendégeit kívül-belül, test-és lélek összhangjában tudja szépíteni, fiatalítani. Ez az ő és módszerének története, az ő elmesélésében. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Arcjóga-kisokos: Hogy fiatalíthatod meg az arcbőrödet egyszerűen? Anfisa Bulgakova elárulja

A JOY Beauty Club legújabb szakértőjét, Anfisa Bulgakovát már biztosan ismered a tévéből, most viszont arcjóga oktatóként szeretnénk bemutatni neked. Ha szeretnél sokáig (ÖRÖKRE) fiatalos, feszes arcbőrt, akkor ezt a szuper és hasznos cikket muszáj elolvasnod!